ANNONSE
Annonse

«Takk for Rosa busser!»

Terje Bjøro med en selfie på tur med rosa buss.

«Å prøve ut tilbudet hjemmefra i 378 meters høyde ned til møte i bydelsadministrasjonen i Sørkedalsveien 150, var en fornøyelse.»

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 14.02.2019 kl 09:33

ANNONSE
Annonse

I januar hadde jeg den glede som nestleder i bydelsutvalget å ønske Rosa busser velkommen til bydelen. Alle over 67 kan bruke tilbudet mellom kl. 10 og 18 til henting og bringing innad i Bydel Vestre Aker (samt til CC eller Majorstuen) ved å ringe 23 24 28 50 min én time på forhånd. Dette er en flott håndsrekning fra Ruter til mange i vår bydel som enten har utfordringer med å bruke ordinære transportmidler eller har svekket helse / førlighet. Prisen er vanlig honnørbillett. Tilbudet som er prøvet ut i Bydel Nordre Aker, vil sikkert bli utvidet. Hittil har det vært en suksess.

Arbeiderpartiets byråd for helse, Tone Tellevik Dahl, fortjener takk for tiltaket. Dette er fremtidsrettet politikk. Selv har jeg flere brudd i høyre overarm, er livredd for glatta, men ønsker å være i aktivitet. Å prøve ut tilbudet hjemmefra i 378 meters høyde ned til møte i bydelsadministrasjonen i Sørkedalsveien 150, var en fornøyelse. Alternativet med buss og bane og glatte fortau ville ikke ha vært aktuelt. Storforbruker når jeg blir frisk, vil jeg nok ikke bli, men dette tilbud vil alle vi seniorer sette pris på og bruke.

Terje Bjøro
nestleder Vestre Aker bydelsutvalg

LES MER og de rosa bussene i Vestre Aker her

ANNONSE
Annonse