Akersposten

Svensker fra Ready til Ullern

NYE: Gustav Andersson, Sverre Stockinger og Daniel Zeilon. De to svenskene trente med sin nye klubb for første gang tidligere denne uken. Foto: Ullern Bandy

Sportslige årsaker ligger bak at to gode, svenske bandyspillere flytter seg fra Ready til Ullern.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.04.2016 kl 13:23

ULLERN: Selv om isen er gått på Ullernbanen, og de fleste bandyspillere har lagt skøytene vekk for noen måneder, gjelder det naturligvis ikke A-laget til Ullern, som har etablert seg i toppen av norsk bandy. Semifinale i sluttspillet gir inspirasjon foran neste sesong, og forberedelsene har startet.

– Treningen er allerede i gang, og flere økter på is er gjennomført, sier oppmann Sverre Stockinger.

Spennende nye spillere

– Signeringen av nye spillere er også i full gang, da flere spillere enten legger opp eller tar pause på grunn av videre utdanning, sier han.

31. mars undertegnet Christoffer Carlström for Ullern. Han kommer fra Nässjö og ser frem til nye utfordringer i Ullern.

LES OGSÅ: Ullern lover å gi Stabæk kamp i NM-semi

Ytterligere to spillere har undertegnet for Ullern siste uken, Gustav Andersson og Daniel Zeilon. Begge spillerne er svenske, har etablert seg i Norge, og har de siste 5-6 årene spilt for Ready.

– Det var for å få en ny utfordring ta nye steg innen bandyen, sier Daniel Zeilon. Samtidig er han nøye med å takke for tiden i Ready og poengterer at dette ikke er personlig, men sportslig.

Toppscorer i ready

Gustav Andersson har vært Readys toppscorer de siste to sesongene. Han er også ute etter nye utfordringer.

– Jeg vil utvikle spillet mitt, og få ny energi i spillet mitt. Akkurat som for Daniel, er dette av sportslige årsaker, sier Andersson.

Ullern Bandys A-lag rykket siste sesong opp i Eliteserien og gjorde godt i fra seg og nådde til semifinalen i NM-sluttspillet. Der ble det tap mot Stabæk. I den andre semifinalen tapte Ready mot Solberg.

– Målet for neste sesong er å ta enda et steg videre, sier oppmann Stockinger til Akersposten.no.

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Flere nyheter på Akersposten.no:

Gir blanke i russeknuter – ruller heller med foreldrene

Ullern lover å gi Stabæk kamp i NM-semi

Stjerneduo er Ullern-trenerens forbilder

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...