ANNONSE
Annonse

Suksess for oransje skjerf på Skøyen

AKSJONSKLARE: Elevene ved Ullern videregående strikket først mange av skjerfene, før de også stilte opp på selve aksjonsdagen og delte dem ut. Foto: Carolina Malbrán

500 oransje skjerf gikk unna ved Skøyen stasjon onsdag morgen, som markerer starten for Kirkens Bymisjons aksjon, GLED EN – som gruer seg til jul.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 03.11.2017 kl 13:13

ANNONSE
Annonse

SKØYEN: Ullern frivilligsentral gjennomførte onsdagens kampanje og en gledesstrålende konsulent, Irene Schmeling Sandved, kan fortelle at en full regnbue over Skøyen markerte starten.

Kjempestemning

- Det var kjempestemning og masse mennesker vi møtte under jernbanebroen på Skøyen. Folk stoppet opp og tok seg tid til å høre etter. Det var fine og varme møter mellom mennesker. Det er de mellommenneskelige møtene som vektlegges i vår lokale aksjon. Vi vi vil vise at vi bryr oss om hverandre», sier Schmeling Sandved.

Les også: Ullern videregående vil glede dem som gruer seg til jul

40 minutter

Det var mange frivillige som stilte opp både før og under aksjonen. 500 skjerf gikk unna på 40 minutter.

- Nærmere 70 personer hadde møtt frem for å bidra til et varmere samfunn i vårt lokalmiljø. En stor takk til Ullern bydels naboer; frivillige, flyktninger og Ullern videregående skole. Disse sto for utdeling av nærmere 500 oransje, hjemmestrikkede skjerf, og massevis av klementiner til forbipasserende i morgenrushet, forteller Schmeling Sandved.

REAGERER UMIDDELBART: Her er en av flere forbipasserende som tar seg tid til å motta skjerf av to elever ved Ullern vgs og sende 80 kroner med GLEDE til nr. 2490 Foto: Carolina Malbrán

Dette er altså starten på juleaksjonen GLED EN – som gruer seg til jul. Gjennom å støtte juleaksjonen bidrar du med middager og et sted å spise for mennesker i en vanskelig situasjon.

Send SMS med GLEDE til nr. 2490 og da bidrar du med 80 kroner.

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse