Akersposten
Annonse: CC Vest

Stort salg på CC Vest til helgen

Det blir grilling, konserter, blomsterbindingskurs og mulighet for en aldri så liten treningsøkt når CC Vest arrangerer markedsdager 14. og 15. juni. Her er hele programmet.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.06.2019 kl 18:33

Sommeren er i gang og det markerer vi med våre årlige markedsdager på CC Vest. Fredag 14. og lørdag 15. juni blir det rigget til markedsplass utenfor sentret, der en rekke butikker vil ha salgstelt. Det blir også satt opp scene for underholdning, og bygget skatepark for anledningen.

– Dette gleder vi oss til! Fredag og lørdag blir det en rekke aktiviteter for store og små, med konserter, grilling, ballongsykkel, hoppeslott, bilrace for barna, blomsterbindingskurs, sommerkunstverksted, gratis popcorn og ispinner, for å nevne noe, sier Heidi J. Larsen, markedssjef hos CC Vest.

Sommersalget starter

Denne helgen går også startskuddet for sommersalget, og det vil bli gode tilbud i alle butikkene inne på sentret også.

– Dette er de eneste dagene i året der butikkene får bre seg ut i fellesarealet, og vi ser frem til skikkelig markedsstemning. Her kan du gjøre kjempekupp med opp til 70 % på kjente merkevarer, sier markedssjefen.

Butikkenes tilbud vil bli publisert her onsdag 12. juni

NOEN AV AKTIVITETENE:

Familiebootcamp

I år sammenfaller markedsdagene med SATS sin nasjonale Happy Training-dag, der det settes fokus på fysisk helse. I den anledning tilbyr vi en frisk og sprek start på lørdagen med familiebootcamp i regi av SATS klokka 11.00, eller meld deg på en ettermiddagsøkt klokka 15.00. Påmelding til info@ccvest.no. Merk mailen familiebootcamp kl. 11.00 eller familiebootcamp kl. 15.00.

Blomsterbindingskurs
Forbered deg til sankthans med å lære deg profesjonell blomsterbinding. I regi av Mester Grønn vil det blir holdt blomsterbindingskurs fredag kl. 17-18 og lørdag klokken 12-13 og 15-16, der du vil lære å lage blomsterkranser både til hår og til borddekorasjon. Send din påmelding til info@ccvest.no og merk mailen blomsterbinding fredag eller blomsterbinding lørdag kl.12 eller blomsterbinding lørdag kl. 15.

Lørdag blir det skate- og trikseshow i parken klokken 12.00, med en av Norges beste skatere.

Skatepark og skateskole
Skateparken på parkeringsplassen på CC Vest blir åpen for alle på fredag, med masse kule hopp og rails. Der vil det også avholdes skateskole fredag fra kl. 16.00-19.00 med Nicholas Hansen og Jan Henrik Kongstein.

Møt opp i skateparken foran på parkeringsplassen foran hovedinngangen til CC Vest. Lørdag blir det skate- og trikseshow i parken klokken 12.00, med en av Norges beste skatere. Det blir kule premier til vinnerne.

Det vil bli gratis is, popcorn og ansiktsmaling og en egen glitterartist byr på hårglitter, festivalglitter og glittertattoos.

Aktiviteter for store og små barn
Profesjonelle ansiktsmalere og glitterartister står klare til å gi store og små barn festival-makeup, hårglitter, glitternegler og stas. Det blir sommerverksted for barna, der de får dekorere og designe sine egne bærenett og lage blomsterbuketter som lever evig. Øisteins blyant, favoritten fra Barne-TV, inviterer til show klokken 14.00 og 16.00 på scenen.

Finn drømmebilen
Møller Bil Oslo Vest stiller ut sine el-biler og det vil bli mulig å prøvekjøre Audis nye helelektriske bil e-tron, denne helgen.

DETTE SKJER:

Fredag 14. juni

17.00 Blomsterbindingskurs i teltet til Mester Grønn (NB: påmelding)

Lørdag 15. juni

11.00 Familiebootcamp med SATS (NB: påmelding)

11.00-15.00 Sommerkunstverksted for barna: design ditt eget bærenett eller lag blomsterbukett som aldri visner

12.00 Skate- og trikseshow i Skateparken

12.00 Blomsterbindingskurs i teltet til Mester Grønn

13.00 Utdrag fra Lilleaker musikkfestival

14.00 Øisteins Blyant

15.00 Blomsterbindingskurs i teltet til Mester Grønn (NB: påmelding)

15.00 Familiebootcamp med SATS (NB: påmelding)

16.00 Øisteins Blyant

For påmelding: Send en mail til info@ccvest.no og merk mailen med aktiviteten du vil delta i.

Butikkenes tilbud vil bli publisert her onsdag 12. juni

Lørdag klokken 14.00 kan du lære tegnetriks med Øisteins Blyant.