ANNONSE
Annonse

Store planer for Ullerns nye storstue

Ullern menighetshus skal utvides med ny barnehage og kafédrift, og mye mer. Det skal bli Ullerns nye storstue. Illustrasjon: Skaara Arkitekter/Driv Arkitekter

En feiende flott barnehage, en kafé og en integrering av kapellet med menighetshuset. Dette er i planene for menighetshuset på Ullern.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2017 kl 09:39

ANNONSE
Annonse

ULLERN: Når Ullern menighet inviterer til informasjonsmøte torsdag kveld i menighetshuset, er det spennende planer de skal presentere.

– Vi har lyst til å markere at Ullern menighet skal være bydelens mest sentrale punkt. Vi ha en barnehage som blir feiende flott, og vi vise bydelens befolkning prosjektet, hvor vi har tegnet inn en kaféløsning i menighetshuset, sier leder i menighetsrådet, Thorbjørn Brook Steen til Akersposten.no.

Han sier at menigheten skal bli mer synlig og forteller at kafeen er steg én i en større plan.

– Vi snakker om å lage en Ullern storstue, et sted som skal brukes av mange, alt fra selskaper til religiøse møter, sier han.

– Målet med møtet er å vise at Ullern menighet skal være inkluderende og åpen, men også at vi trenger å få dem som bor i nærmiljøet til å være med på prosjektet. Vi vil spre entusiasmen videre, sier han.

– Total oppgradering

Stig W. Asplin, medlem av menighetsrådet, sier til Akersposten.no at dette er et stort løft for menigheten.

– Det blir en total oppgradering av anlegget. Vi får også brukt kapellet som en del av anlegget. Vi får slått kapellet sammen med menighetshuset. Vi trenger ikke to kirker, vi trenger en storstue med varierte muligheter, sier han. – Vi skal åpne for flere muligheter og være fremtidsrettet.

Mer informasjon, og helt sikkert mulighet til å spørre og grave, får du torsdag kveld, 23. mars, klokken 19.15 i Ullern menighetshus.

Invitasjonen:

Her er hele invitasjonen til møtet torsdag kveld:

Kjære menighet og nabolag - Nå er det spennende ting på gang!

Menighetsrådet har engasjert og jobbet tett med arkitektene Driv og Skaara for å utrede mulighetene rundt et oppgradert menighetshus og kapell, cafè, samt nybygg av en toavdeligs-barnehage.

Førstkommende torsdag inviterer vi til åpent informasjonsmøte i menighetshuset, der resultatene av gjennomført skisseprosjekt presenteres av Driv & Skaara.

Storslåtte planer og ambisjoner for Ullerns nye storstue – Et stort og fremtidsrettet løft for Ullern Menighet. Thorbjørn Brook Steen og Stig Wilhelm Asplin leder møtet på vegne av menighetsrådet.

Enten du bare er nysgjerrig, eller om du har konkrete spørsmål og innspill knyttet til prosjektet: Ta med deg naboen og kom!

Kveldsmesse i kirken kl 18.30
Kaffe og kaker i menighetshuset kl 19.15
Oppstart presentasjon kl 19.30

VELKOMMEN!

Les også:

Høyre, Frp, MDG og Venstre "dropper" Kommuneplanen

DEBATT: «Jeg kan ikke øke mine inntekter i takt med utgifter dette parti påfører meg»

- Det er ingen skam å snu. Her er men dømt til å tape.

Byantikvaren om Smestad: Høy arkitektonisk verdi og viktig kulturhistorie

Stor boligutvikler kjøper opp ved Røakrysset

- Hovseter må prioriteres

Følg Akersposten på Facebook her

ANNONSE
Annonse