Akersposten

Stor stas og festkonsert med Bestum Stasmusikk - 30 år

SPRER GLEDE: Ingenting er for stort eller for lite. Stasen stiller når du mest trenger det. Foto: privat

30 år i folkets tjeneste betinger feiring. Førstkommende lørdag har Stasen festkonsert i Ullern kirke med en rekke medspillere og artister.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

ULLERN: Stasens har festkonsert i Ullern kirke 11. november klokken 18.00. Det er bare å merke av i kalenderen.

Sammen med Bestum Skoles Musikkorps

- Vi øver nå på spreng. Onsdag hadde Stasen fellesøvelse med skolemusikantene på Bestum skole. Det ble stor stas og en hyggelig øvelse som både små og store satte pris på. Vi var i alt 52 musikanter, derav 14 fra skolemusikken. De unge skal delta på et par av numrene under festkonserten, og de spiller riktig bra. Ingen tvil om at Bestum Skoles Musikkorps er i siget, sier Arne Sunde i Bestum Stasmusikk.

Les også: Stasen vant prisen

STØTTER TUBAGUTTA: Stella Sørensen i Bestum skoles musikkorps smiler fornøyd bak sin imponerende, nye store tuba, som hun trakterer utmerket. Tubagutta i Stasen får skikkelig støtte.

Georg Reiss og Guri Schanke

Det er litt av et lag som er med og feirer at Stasen er 30 år.

- Georg Reiss kommer med klarinetten sin og binder det hele sammen. Han var dirigent i Bestum Skoles Musikkorps under 40-årsjubileet i 1977. Da var han 21 år. Nå er han en av landets beste jazzmusikere og mest kjent fra Magnolia. Vår gode venn Guri Schanke er tilbake sammen med Stasen, slik hun var i 2015 i Ridehuset på Akershus festning og i Ullern kirke i 2013, forteller forteller en entusiastisk Sunde, som gleder seg til å delta med et program som både er variert og spennende.

STASVENNER: Georg Reiss fra Magnolia og Guri Schanke er blant den som opptrer under konserten. Foto til venstre: Stein Grebstad, foto til høyre: Mona Nordøy

Variert

- Dirigent Stian Omenås har også trommet sammen et jazzband med vokalist Majken Christiansen som bidrar under konserten. Også kirkens organist Tom-Eirik Bru Olsen trår til sammen med Stasen. Her blir det et variert program med festmusikk, forsikrer Sunde.

Billetter koster 200 kroner og kan kjøpes ved inngangen.

Les også:

De vil redde Vækerø politistasjon

Godot kommer før Røatunnel

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...