Akersposten

Stabæk vil erobre Oslo vest

Skal Oslo vest bli Stabæk-land? Ja, mener sportslig leder i Stabæk. Hva mener du? Foto: Fredrik Eckhoff

Sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen, mener de skal bli «Oslos klubb» i løpet av de neste tre til fem årene. Da må de i så fall «ta» Oslo vest. Klarer de det?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 02.10.2017 kl 11:56

OSLO VEST: I mangel på et eliteserielag i Oslo vest, kjemper to klubber om vestkantfolkets gunst. VG skriver nå at sportssjefen i Stabæk nmener at det blir mer naturlig for oss i Oslo vest å heie på Stabæk enn på Vålerenga.

– Når de flytter til østkanten, så åpner det seg opp et marked for oss på vestkanten av Oslo. Nå kommer de (VIF) tilbake til røttene sine på østkanten, og det tror jeg er veldig positivt for oss for å ta mer av det markedet, sier han til VG.

Vålerenga ligger nå tre poeng bak Stabæk på tabellen, med én kamp mindre spilt. Olsen er ikke videre imponert over hva Vålerenga har fått til i år.

– Jeg vet ikke hva som skjer der borte som gjør at de ikke får til å prestere på det nivået de har lyst til. De sa at de i år ønsket å kjempe om medalje. Det ser dårlig ut nå iallfall. De har noen ting de må finne ut av, sier han.

Vålerenga-leder Erik Espeseth sier blant annet dette til VG:

– Vi har ikke behov for å karakterisere andre klubber. Vi ønsker heller å bruke all vår tid og fokus på å bygge Vålerenga til en stabil toppklubb, sier Espeseth.

Gi din stemme!

Så er spørsmålet: I mangel av Lyn i toppen av norsk fotball, hvilken klubb har flest fans i Oslo vest nå? Vålerenga eller Stabæk? Stem i gallupen!

Les hele VG-saken her

PS! Lørdag klokken 18 møtes de to lagene til kamp på Nadderud.

Les også: – Meg får du ikke til å briste

Her er de nye bomprisene

Boliger for funksjonshemmede i kvikkleiretrøbbel

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...