ANNONSE
Annonse

Snart er dette klubbhuset historie

Klubbens medlemmer har bestemt seg for at det gamle klubbhuset snart er historie. Neste høst kan byggingen av nytt klubbhus være i gang. Foto fra Oslo GKs nettsider

På det ekstraordinære årsmøtet i Oslo Golfklubb mandag kveld, var det ingen tvil om hva medlemmene mener i klubbhussaken.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.11.2017 kl 18:03

ANNONSE
Annonse

BOGSTAD: På Oslo Golbklubbs nettsider meldes det at klubbens medlemmer mandag gikk inn for å bygge nytt klubbhus. Alternativet var å rehabilitere det nåværende klubbhuset.

Overveldende flertall

«Det var en engasjert forsamling som diskuterte saken på Holmenkollen Park Hotell. Etter alle innleggene ledet ordstyrer møtet gjennom seansen med spørsmål og kommentarer før han satt strek og avstemning ble foretatt. Det endte med at det ekstraordinære årsmøtet med 259 mot 33 stemmer vedtok at det skal bygges nytt klubbhus på Bogstad.»

Det skriver klubben på sine nettsider.

(Saken fortsetter under bildet.)

Slik ser klubben for seg det nye klubbhuset.

57 millioner kroner

Om klubbhusprosjektet skriver klubben blant annet dette:
«Klubbhusprosjektet gjennomføres innenfor en kostnadsramme på 57 millioner kroner. Finansiering skal skje ved kombinasjon av banklån på inntil 37 millioner kroner, støttelån fra medlemmer og samarbeidspartnere, offentlige tilskudd, gaver og medlemsbidrag gjennom kontingent.

Årlig medlemskontingent for voksne, aktive medlemmer økes med kr. 300 fra 2017-nivå. Samlet årlig bidrag fra denne medlemsgruppen blir med dette kr. 1.300. Bidrag på kr. 1.000 per voksne, aktive medlemmer til vedlikeholdsfond vedtatt i 2017 overføres til finansiering av nytt klubbhus.

Målet er oppstart av byggeprosjektet høsten 2018.

Oppstart kan ikke skje før nødvendige offentlige tillatelser er gitt. Klubben engasjerer byggherreombud og annen nødvendig kompetanse for å sikre gjennomføring av prosjektet i tråd med fremlagte planer.»

Moderne fremtid på Bogstad.

Les også:

- Skanska må ta hensyn til at Røa er en «landsby»

Debatt: "Hvem eier Røa"

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse