ANNONSE
Annonse

– Situasjonen var litt kritisk en periode

Martin Johnsrud Sundbys far, John Erik, ble hardt skadet i en jaktulykke for en drøy uke siden. Her er Martin på sitt eget arrangementet, Martin-crossen, på Bogstad sist vinter. Arkivfoto: Fredrik Eckhoff

Skistjernen fra Røa dropper treningssamling etter at faren hans var utsatt for en dramatisk jaktulykke.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.10.2018 kl 15:56

ANNONSE
Annonse

RØA: – Det var en veldig ugrei fallulykke, og krevende redningsarbeid i dårlig vær. Situasjonen var litt kritisk en periode, forteller Martin Johnsrud Sundby til TV 2.

John Erik Sundby (64), som bor ikke langt unna Røabanen, fikk alvorlige skader i ansiktet og mistet mye blod. Fallulykken, som først ble meldt som en skyteulykke, skjedde langt fra nærmeste bilvei. På grunn av dårlig vær måtte redningshelikopter tas i bruk. Sundby måtte selv gå flere timer til fots, delvis hjulpet av sine jaktkamerater.

– Han har ligget ti dager på intensivavdelingen på Ullevål sykehus. De siste to dagene har vært gode, og han er nå tilbake til seg selv igjen, sier Martin Johnsrud Sundby, som til TV 2 skryter av behandlingen han har fått på sykehuset.

– Skadene kan ta litt tid å lege, men han er i de aller beste hender på Ullevål sykehus – makan til proffe folk. Familien og jeg er svært ydmyke og takknemlige overfor alle som har vært med både i redningsarbeidet og i prosessen på sykehuset, sier Røa-skiløperen.

Han har valgt å sto over landslagssamling i Molde denne uken.

Les hele saken på TV 2.

LES OGSÅ: 16-åring ranet og slått av gjeng lørdag kveld

ANNONSE
Annonse