ANNONSE
Annonse

– Nå går vi for det umulige!

De ser bare fordeler når Røa IL nå lanserer sesongkort med en rekke fordeler og rabatterte priser hos lokale bedrifter på Røa! Fra venstre: Erik Matheson (RøhneSelmer Røa), Håkon Andresen (Klinkk for Alle Røa) og Røa fotballs Tom Inge Egedahl. Foto: Privat

– Med hjelp fra flere av våre samarbeidspartnere går Røa Dynamite Girls for en umulig rekord, sier daglig leder i Røa Fotball Elite, Tom Inge Egedahl. Eller kanskje ikke helt umulig?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 15:58

ANNONSE
Annonse

RØA: – Ingen andre kvinnelag har noen gang solgt firesifret antall sesongkort, sier Egedahl. Bare et fåtball klubber klarer tresifret også.

Fra 70 til 1000

– Et hårreisende mål sier styreleder i Røa Dynamite Girls Harald Nickelsen og smiler. I 2017 ble det solgt 70 sesongkort, nå er målsetningen hele 1000 sesongkort.

– Vi vet at Røa-folket er gode til å støtte opp under lokal idrett og lokalt næringsliv. Dette ønsker vi å kombinere, sier daglig leder i Røa Dynamite Girls Tom Inge Egedahl. – Med hjelp av gode samarbeidspartnere vil årets sesongkort gi innehaverne gode fordeler fra lokale og nasjonale bedrifter.

I korte trekk går konseptet ut på at man betaler 500 kroner for sesongkortet. Da får man adgang til minst 11 hjemmekamper for Røa i 2018, og i tillegg får man gode avslag hos flere lokale bedrifter.

Gi litt, få mer

– Selv om du ikke er verdens ivrigste fotballsupporter eller har hørt om Røabanen, lønner det seg i år å kjøpe sesongkortet til Røa Dynamite Girls, ifølge Egedahl. – Ved å bruke bare to av kortets fordeler vil du allerede ha tjent inn kortets verdi og mest sannsynlig spart penger.

Til tross for at fordelene med kortet skal lokke kjøpere, understreker Egedahl at det også er viktig at kortsalget kan bringe flere tilskuere til Røas hjemmekamper.

– Selvsagt drømmer vi om at du vil finne veien til Røabanen på de dagene hvor vi spiller hjemmekamp, og at du jubler med oss når vi scorer, sier han til Akerspostens lesere.

Han sier at han har tro på at flere bedrifter vil bli med på årets sesongkort, og forteller at de som er med allerede, er: RøhneSelmer Røa, Klinikk for Alle Røa, Røa Tannhelse, Synsam og G-Max Storo.

Her kan du kjøpe Dynamite Girls' sesongkort og se alle fordelene som medfølger kortet.

PS! 1000 solgte sesongkort vil altså gi laget en inntekt på en halv million sårt tiltrengte kroner.

Følg Akersposten på Facebook

ANNONSE
Annonse