Akersposten

Oslo Vinterpark viderefører suksessoppskrift

Oslo Vinterpark fortsetter å holde prisene på sesongkort nede, slik de begynte med i fjor. Foto: Emil Sollie

Oslo Vinterpark satte før fjorårets sesong ned sesongkortprisene med 44 prosent. Det ga så positivt utslag at de kjører videre med samme oppskrift i år.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 05.09.2016 kl 08:53

OSLO VINTERPARK: Oslo Vinterpark, som strekker seg fra Tryvannstårnet til Wyllerløypa, fortsetter sin prispolitiikk, og for årets vintersesong betyr det for eksempel sesongkort for voksne til 2500 kroner, barn/senior 2250 kroner og familie 7000 kroner.

Daglig leder Espen Bengston. Foto: Emil Sollie


– Hva slags erfaringer gjorde dere etter at dere satte ned prisene i fjor, daglig leder Espen Bengston?

– Vi erfarte at mange satte pris på dette, særlig familiene. Det resulterte at vi solgte fire ganger så mange sesongkort som året før. Det er veldig hyggelig. Vi vil ha lojale gjester som bruker oss mye, sier han til Akersposten.no.

Mer kapasitet

– Merket dere økt bruk av anlegget?

– Vi har hatt mye folk i helgene i alle år, men vi har ikke toppet kapasiteten, sier Bengston, som sier at flere benyttet seg av muligheten for å ta en tur opp for eksempel på kveldstid på hverdagene. Da er Oslo Vinterpark åpent til klokken 22.

Han understreker at Oslo Vinterpark har kapasitet til å øke besøket.

– Vi har ikke toppet kapasiteten, sier han.

– Dere fikk inn mindre pr kort, men solgte mange flere. Det ble vel økonomisk gevinst?

– Ja, det var lønnsomt, sier han.

Nyheter for 2016/2017

– Hva kan du fortelle om kommende sesong?

Enda bedre utstyr for snøproduksjon blir viktig for Oslo Vinterpark i sesongen som kommer, blant annet i Wyller. Foto: Gard Telje


– Vi fortsetter investering i snøproduksjon og gjør grep i barne- og nybegynnerområdet og i deler av Wyller-området, sier han. Det er først og fremst forbedring av snøproduksjonen som står i fokus. Særlig i Wyller, som er mest sårbar for mildvær, mener han at forbedret snøproduksjon vil forlenge sesongen.

I fjor var det både mildt og trist vintervær til utpå nyåret, noe som gjorde at Oslo Vinterpark fikk en litt treg start på sesongen. Likevel knuste de besøkstallene fra året før, noe Bengston mener de reduserte prisene har noe av «skylden» for.

– Vi hadde 218.000 dagsbesøk i fjor. Det har vi også vært i nærheten av tidligere, sier Bengston, som naturligvis drømmer om tidlig og snøfylt sesongstart i år, fylt med stabile kuldegrader.

Les også:

Hadde betydd mye å få tak i blidet av mor

Ørakergutta taper aldri

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...