Akersposten

Ladet opp mot gode danske lag

Aker TH på treningsleir i Danmark. Foto: Aker TH

Aker TH lader opp til sin aller første sesong i håndballens eliteserie. I forrige uke var laget i Danmark og trente og spilte treningskamper mot solide, danske lag.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 02.09.2019 kl 15:27

OSLO VEST: Aker Topphåndball, som er elitesatsingen i kvinnehåndball i Ullern IF, er et lag som har holdt på i tre år, etter at Njård og Ullern valgte å satse sammen. Njård har trukket seg ut av samarbeidet, men Ullern satser videre på Aker TH.

I vinter klarte laget å nå sitt første, store mål, opprykk til det gjeveste selskap. Nå står laget foran møter med lag som Våg, Storhamar og Tertnes.

I Danmark spilte laget kamper mot både Viborg og Aarhus. Det ble knepent tap mot Viborg, 32-33 og 28-32 mot Aarhus.

Spilleglede

Trener Henrik oppsummerer kampen på følgende måte:

– Det var moro å endelig spille kamp igjen, og det ser vi på spillegleden til jentene også. Vi har hatt et stort angrepsfokus de to ukene etter ferien, og det er motiverende å se utbytte av dette i kamp. Vi har god kollektiv flyt, og det er mange som melder seg på! Så ser vi helt klart at vi har mer å gå på forsvarsmessig. Nå skal vi ta med en god opplevelse fra denne kampen, og jobbe solid videre for å ta nye steg.

Aker TH åpner sesongen i eliteserien 1. september hjemme mot Molde. Akers hjemmekamper kommer til å spilles i Bygdøhus, fordi Njårdhallen ikke er godkjent for kamper i eliteserien.

Her kan du lese mer om treningsleiren og kampene i Danmark.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...