ANNONSE
Annonse

– Jeg sa ja, og det har jeg ikke angret på

Mads Hultgren stortrives i jobbhverdagen, langt unna bank og finans. Foto: Ullern Fotball

Han sa farvel til bank- og finansbransjen etter 20 travle år. Nå stortrives han i sin nye karriere.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.09.2018 kl 09:25

ANNONSE
Annonse

ULLERN: Mads Hultgren, oppvokst i Mo i Rana, spilte fotball som ung og hadde mye glede av det. Sønnen på 16 spiller fotball i Ready, og datteren på 15 har tidligere spilt i Heming.

– Å ha hatt egne barn i barne- og ungdomsfotballen er nyttig nå når jeg selv er trener i ungdomsfotballen. Det gjør at en forstår bedre en spillers situasjon og forventninger utenfor banen og hvordan det påvirker fotballhverdagen.

Det sier Hultgren til Ullern Fotballs nettside, der han er intervjuet fordi han er en av Ullerns heltidsansatte trenere.

Men at han skulle havne akkurat her, overrasket nok mange, da han flyttet tilbake til Norge fra London i 2015. Han fortsatte å jobbe innen bank og finans en stund, men hobbyen som trener, senere ungdomstrener i Frigg, tok stadig mer tid og oppmerksomhet.

– Det synes jeg var veldig gøy samtidig som bank og finans i Norge var en del kjedeligere enn det jeg var vant med fra London. Litt tilfeldig traff jeg styreformannen i Ullern, Bjørn Gunnar Rossvoll. Jeg var kjent med at Ullern drev ungdomsavdelingen sin bra, så da han foreslo en kombinert rolle som ungdomstrener og klubbutvikler trengte jeg ikke tenke så mye på det.Jeg sa ja og det har jeg ikke angret på, sier han til Ullern Fotball.

– Jeg synes det er fantastisk moro å jobbe med ungdomsfotball. Da har de fleste allerede spilt fotball i 7-8 år og elsker idretten sin, samtidig har de en vanvittig fremgang disse årene og en iver i det de driver på med. Det smitter over enten du vil eller ikke, sier Hultgren.

På spørsmål om hva han liker best med Ullern Fotball, sier han: – Det er at vi får til å kombinere både bredde og satsing i god harmoni. For de som bare har hatt sine barn og ungdom i Ullern, er jeg ikke sikker på at de vet hvor heldige de er. Ingen andre klubber i Oslo har fem juniorlag, det sier alt.

Les hele intervjuet med Mads Hultgren her

ANNONSE
Annonse