ANNONSE
Annonse

Her kan barna finne ut hva de liker

Barna kan være både høyt og lavt på Røabanen lørdag. Foto: Røa IL

Gjennom tre timer med aktiviteter kan barna for eksempel få prøve bandy med de «store gutta», gå på rulleski med langrennsgruppa, måle hastigheten på fotballskuddet sitt, hoppe på AirTrack, løpe orienteringsløype, hinderbane og friidrett med allidretten og mye mer.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.06.2018 kl 13:17

ANNONSE
Annonse

RØABANEN: Lørdag 9. juni kl. 11-14 er det klart for gratis aktivitetsdag på Røabanen lørdag 9. juni kl 11.00-14.00. Arrangementet er for alle barn mellom tre og 10 år.

På Aktivitetsdagen får barna prøve de fleste av Røa ILs aktiviteter, samt andre idretter, leker og nyinnkjøpt Air Track. Aktivitetene passer best for barn fra 3 til 10 år. Kiosken vil selvsagt være åpen, melder Røa IL.

– Arrangementet er støttet av Bydel Vestre Aker, og vi kan derfor tilby dette GRATIS til alle barn, sier daglig leder i Røa IL, Roger Bjørn Haugen.

Han håper at dette kan gjøre at enda flere enn vanlig kommer for å delta på aktivitetene.

– Vi ønsker ikke at begrenset økonomi skal hindre barn fra å drive idrett i Røa IL, og det samme gjelder for denne aktivitetsdagen. Derfor var det ekstra bra at idrettslaget i år fikk tilskudd, frivillighetsmidler, fra Bydel Vestre Aker til dette arrangementet, sier Haugen.

Barna kan altså for eksempel få prøve bandy med de «store gutta», gå på rulleski med langrennsgruppa, måle hastigheten på fotballskuddet sitt, hoppe på AirTrack, løpe orienteringsløype, hinderbane og friidrett med allidretten og mye mer.

Når alt er prøvd og man er fornøyd, blir det selvsagt premie til alle barna.

I fjor måtte arrangementet avlyses på grunn av veldig dårlig vær. Lørdag er det derimot meldt flott vær. Kanskje blir vannsprederen satt på også, ifølge Haugen.

ANNONSE
Annonse