Akersposten

Fikk bank, men sikter stadig høyt

Basketballdamene til Ullern var sjanseløse da Bærum kom på besøk, og tapte 53-89 i Ullern Flerbrukshall søndag.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 16.11.2020 kl 10:57

ULLERN: - Vi var ikke klare for jobben. Det er vel der vi tapte, sier Ullern-trener Fredrik Blomqvist.

Bærum var foran sesongen pekt ut som en av gullfavorittene sammen med Ullriken, og Ullern-treneren har troen på at man skal utfordre dem på sikt.

– Vi skal ikke vinne her og nå, vi skal vinne der og da. Det er det som er målet. Det gjør absolutt vondt å tape, men jeg ser det bare som lærdom og smiler videre, forklarer Blomqvist.

Med «der og da» mener han at målet for sesongen er gull i sluttspillet, og det har man fortsatt tro på.

– Målet vil alltid være gull. Man kan jo ikke satse på lavere, men jeg tror det kan bli veldig spennende å se. Jeg tror det kan bli veldig jevnt, Vinnerne skal ikke få det lett i hvert fall, sier Selma Sørensen (18).

Ikke med mentalt

Og Ullern var for den saks skyld med på leken da Olivia Elizabeth Priestley reduserte til 10-12.

Så gikk det meste mer eller mindre galt for hjemmelaget, mens Bærum lyktes med det meste, og økte til 27-14.

– Vi var ikke her helt mentalt i dag, tror jeg. For eksempel hadde jeg tatt med feil drakt og det var litt sørging over Alex (Dakin), og vi klarte bare ikke å finne hverandre, sier Sørensen.

Bærum fikk gjøre litt som de ville i perioder og Ullern virket litt rådløse i angrep.

Rundt 40 av skuddene endte i bom for hjemmelaget noe de ble straffet hardt for.

– Vi har satt mye fokus på skuddtrening. I de tre siste kampene har vi bommet på mange skudd, samtidig er det unaturlige skudd for mine spillere som ikke er vant til å spille i alle posisjoner, forklarer Blomqvist.

Men det var noen som fikk vist seg bra frem og en av dem var Selma Sørensen.

18-åringen puttet i alt femten målpoeng.

– Personlig synes jeg at jeg traff veldig bra i dag. Jeg hadde et par sånne layups som jeg burde truffet, men jeg hadde tre 3-poenger, og jeg er veldig fornøyd med egen prestasjon til tider. Jeg kunne spilt bedre i forsvar, men i fjerde periode synes jeg at jeg steppet opp litt. Så alt i alt er jeg helt greit fornøyd, sier Sørensen.

Men til slutt ble det altså tap 53-89.

– Jeg tror jeg vet at vi kan bedre. Vi lot de spille som de ville og vi ga dem det de hadde lyst til å gjøre i stedet for å få de til å gjøre ting de ikke hadde lyst til. Men det er til sluttspillet vi skal være gode, forteller Sørensen.

Hedret Alex Dakin

Før kampen ble det holdt ett minutts stillhet for å hedre Alex Dakin (27) som døde av hjernesvulst torsdag.

Han spilte i Ullern i ungdomsårene og gikk etter hvert til BLNO-laget Bærum.

På forbundets sider blir han beskrevet som altoppofrende, fantastisk lojal mot konseptet, lojal mot laget, og mot hver enkelt spiller.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...