ANNONSE
Annonse

- Barna er usikre på om det er Messi, Ronaldo eller Sebastian som er verdens beste

FORBILDE: Sebastian Remme Berge inspirerer - så vel som blir inspirert av - barna på Ullernbanen. Foto: Ullern Fotball

Blant morgendagens Ullern-helter, er det den lokale stjernen Sebastian Remme Berge (22) som trolig skinner klarest på fotballhimmelen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 02.12.2017 kl 20:51

ANNONSE
Annonse

ULLERN: Akersposten fortalte nylig om Ullerns midtbanejuvel - Sebastian - som nylig ble kåret til «Årets spiller» på overlegent vis.

Lagets hovedtrener, Ole Johan Aas, utdypet i den anledning at hele 21 av 28 stemmeberettigede mente 22-åringen fortjente den prestisjetunge tittelen.

- Jeg mener potensialet til Seb er at han kan spille fotball på øverste nivå i Norge. Men, veien dit er fortsatt lang, sa Aas.

Barnas favoritt

Den ambisiøse Ullern-treneren illustrerer den skadeforfulgte prisvinnerens status i klubben, ved å vise til oppstyret som alltid finner sted når Sebastian entrer CC Vest Arena.

- Når han er og besøker et 2010-lag på trening, er flere av spillerne der fortsatt usikre på om det er Messi, Ronaldo eller Seb som er verdens beste fotballspiller, sier Aas - og fortsetter hyllesten av A-lagets midtbaneelegant.

- Seb er umåtelig populær i klubben vår, og det i seg selv synes jeg er en fantastisk prestasjon av en gutt som tross alt bare har spilt på A-laget vårt i halvannen sesong, sier hovedtreneren.

Ifølge sjefen for seniorlaget, dedikerer Sebastian livet til å bli best mulig i fotball, på tross av karrièrens mange tilbakeslag

- Men han har alltid holdt humøret på topp og stått på. Den dagen han når toppen, er det først og fremst på grunn av måten han har klart å overkomme et lass av hindringer på veien, sier Aas om klubbens store forbilde.

- Barna får ikke sove

Når Akersposten vil vite hvordan hovedpersonen selv ser på stjernestatusen, understreker Sebastian at han er svært bevisst rollen som forbilde.

Det gjør at Ullern-favoritten bruker mye tid på å prate med den yngre garde.

- Det at mange yngre ser opp til meg gir selvsagt en liten ekstra motivasjon til å fortsette å gjøre det jeg gjør og å være den personen jeg er, sier «Årets spiller», som synes det er stor stas å bli forvekslet med de største stjernene i fotballverdenen.

- Det er klart det er utrolig gøy å høre historier om unge spillere i klubben, som ikke får sove om kvelden, fordi de ikke klarer å bestemme seg for om det er Messi, Ronaldo eller jeg som er den beste spilleren i verden, sier Sebastian.

LES OGSÅ: Årets spiller 2017: - Helt fortjent at det var min tur i år

LES OGSÅ: – Det var jævlig tøft å se hva «gutten vår» ble utsatt for

LES OGSÅ: Skreddersydde tilbud har gjort Ullern best i klassen

LES OGSÅ: «Nå kommer de fleste talentene fra Oslo vest»

LES OGSÅ: Fostres fremtidens Ronaldo i Oslo vest?

LES OGSÅ: 2 100 treningstimer, 600 individuelle økter, 170 en til en-samtaler

LES OGSÅ: Stjerneduo er Ullern-trenerens forbilder

LES OGSÅ:
Fra løkkefotball på Hemingbanen til de råeste opplevelsene på verdenskjente stadioner

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

ANNONSE
Annonse