ANNONSE
Annonse

– Alle skal ha glede av Heming Kneika!

Barna gleder seg over nye Heming Kneika. Foto: Heming

– Har du ikke vært her ennå? Da er det verdt å ta en tur innom neste gang du er på Heming. Lørdag er det åpning, samtidig med skibyttemarkedet.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.09.2018 kl 13:01

ANNONSE
Annonse

HEMINGBANEN: Helle Haukenes Røed i Heming Basis snakker om den nye Heming Kneika.

– Her kan alle utfolde seg med vegger, stenger og hindre, designet i samarbeid med Nicolai Arnesen, vår egen parkour-entusiast og trener for Heming Basis, sier hun.

Her kan det løpes både opp og ned!

Det er den gamle hinderløypa i den mørke skogen opp mot t-banen som nå er blitt et stort område for treningsglade barn, unge og voksne.

– Caroline Gedde-Dahl har vært prosjektleder for Heming Kneika og har med sin kreativitet og erfaring vært uvurderlig i gjennomføringen, sier Haukenes Røed til Akersposten.

– Vi er også veldig takknemlig for den økonomiske støtten vi har fått av OBOS og Sparebankstiftelsen, samt offentlige midler som har gjort gjennomføringen mulig.

Pusset opp hinderløypa

Hun forteller at trær er felt, og området er lyssatt.

– Vi har pusset opp den gamle hinderløypa. Vi har lagd en helt ny hinderløype som går parallelt med den gamle fra gangveien opp til t-banen og hele veien rundt til et helt nytt parkouranlegg på toppen av skogen, sier hun.

– Heming Basis har hatt som mål at alle skal ha glede av Heming Kneika, uansett idrett og uansett alder.
Sommerskolene våre var først ute med å bruke området, og nå er det høstkursene med basis og friidrett som bruker det for vår del. Alle avdelinger, inkludert treningssenteret, bruker det, i tillegg til folk som bruker det i egentrening, avslutter hun.

Åpning og skibyttemarked

Lørdag 22. september klokken 11 er det offisiell åpning av Heming Kneika, samtidig som det er skibyttemarked hos Heming. Daglig leder og styreleder i Heming vil være på plass for den offisielle åpninten, og det blir parkouroppvisning av Hemings dyktige parkourtrenere.

Mellom klokken 11 og 14 vil også Basis-trenere være på plass for å hjelpe barna rundt i det nye, flotte området med muligheter for bakkeløp, hinderløype og parkour.

Om skibyttemarkedet:

Husk også altså at Hemings Skibyttemarked går av stabelen fredag til søndag, 21.-23. september. Fredag åpner markedet klokken 17, lørdag klokken 10 og søndag klokken 11.

"Vi ønsker så mye brukt skiutstyr som mulig, ALLE typer ski (Alpint, Langrenn, Freeride, Freestyle, Telemark, Randonee og Snowboard), staver og støvler, skiklær, hjelmer og fartsdresser, barn og voksen, nybegynner og ekspert. Vi oppfordrer også alle til å selge/kjøpe utstyr på skibyttemarkedet. Heming får 25% og selger får 75%. Fint både for kjøper, selger og Heming." Dette skriver Heming på sin Facebook-side.

Følg Akersposten på Facebook

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse