Akersposten

– Alle skal ha glede av Heming Kneika!

Barna gleder seg over nye Heming Kneika. Foto: Heming

– Har du ikke vært her ennå? Da er det verdt å ta en tur innom neste gang du er på Heming. Lørdag er det åpning, samtidig med skibyttemarkedet.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.09.2018 kl 13:01

HEMINGBANEN: Helle Haukenes Røed i Heming Basis snakker om den nye Heming Kneika.

– Her kan alle utfolde seg med vegger, stenger og hindre, designet i samarbeid med Nicolai Arnesen, vår egen parkour-entusiast og trener for Heming Basis, sier hun.

Her kan det løpes både opp og ned!

Det er den gamle hinderløypa i den mørke skogen opp mot t-banen som nå er blitt et stort område for treningsglade barn, unge og voksne.

– Caroline Gedde-Dahl har vært prosjektleder for Heming Kneika og har med sin kreativitet og erfaring vært uvurderlig i gjennomføringen, sier Haukenes Røed til Akersposten.

– Vi er også veldig takknemlig for den økonomiske støtten vi har fått av OBOS og Sparebankstiftelsen, samt offentlige midler som har gjort gjennomføringen mulig.

Pusset opp hinderløypa

Hun forteller at trær er felt, og området er lyssatt.

– Vi har pusset opp den gamle hinderløypa. Vi har lagd en helt ny hinderløype som går parallelt med den gamle fra gangveien opp til t-banen og hele veien rundt til et helt nytt parkouranlegg på toppen av skogen, sier hun.

– Heming Basis har hatt som mål at alle skal ha glede av Heming Kneika, uansett idrett og uansett alder.
Sommerskolene våre var først ute med å bruke området, og nå er det høstkursene med basis og friidrett som bruker det for vår del. Alle avdelinger, inkludert treningssenteret, bruker det, i tillegg til folk som bruker det i egentrening, avslutter hun.

Åpning og skibyttemarked

Lørdag 22. september klokken 11 er det offisiell åpning av Heming Kneika, samtidig som det er skibyttemarked hos Heming. Daglig leder og styreleder i Heming vil være på plass for den offisielle åpninten, og det blir parkouroppvisning av Hemings dyktige parkourtrenere.

Mellom klokken 11 og 14 vil også Basis-trenere være på plass for å hjelpe barna rundt i det nye, flotte området med muligheter for bakkeløp, hinderløype og parkour.

Om skibyttemarkedet:

Husk også altså at Hemings Skibyttemarked går av stabelen fredag til søndag, 21.-23. september. Fredag åpner markedet klokken 17, lørdag klokken 10 og søndag klokken 11.

"Vi ønsker så mye brukt skiutstyr som mulig, ALLE typer ski (Alpint, Langrenn, Freeride, Freestyle, Telemark, Randonee og Snowboard), staver og støvler, skiklær, hjelmer og fartsdresser, barn og voksen, nybegynner og ekspert. Vi oppfordrer også alle til å selge/kjøpe utstyr på skibyttemarkedet. Heming får 25% og selger får 75%. Fint både for kjøper, selger og Heming." Dette skriver Heming på sin Facebook-side.

Følg Akersposten på Facebook

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...