ANNONSE
Annonse

Spent på å se våre matchende, nye vester?

MØTER LESERE: Fredrik Eckhoff, Hanne Bae Ottho og Vidar Bakken byr på sukkertøy på CCVest lørdag. Og kanskje en liten prat. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Har du lyst til å prate med oss i nye Akersposten? Se våre nye, matchende jakker? Gi oss innspill? Spise et drops? Tegne deg på listen for våre ukentlige nyhetsbrev på mail? Da må du ta turen innom CCVest lørdag!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 05.03.2016 kl 00:08

ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: Etter å ha brutt ut i en spontan liten dans på vårt interne inspirasjonsmøte på en kaffebare fredag, kan vi nesten helt sikkert love at vi ikke kommer til å gi handlende på CCVest noe linedance-show.

Lørdag mellom klokken 10 til 15 kan du møte en blid gjeng som tirsdag lanserte nye Akersposten.no, etter at avisen har ligget i dvale i et drøyt år.

Den nye lokalavisen fikk en knakende god mottakelse blant leserne, og det er tydelig at leserne har savnet lokalavis. Den beste dagen for nye Akersposten.no så langt, har vært onsdag, da rundt 7.500 unike lesere var innom avisens nettsider.

Akerspostens stand vil være nede ved siden av det store rullebåndet, og det er bare å se etter smilende folk i matchende limegrønne vester. Vi sees på CCVest!

LES OGSÅ: Nye Akersposten.no: – Vi er ikke så helt lite stolte!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse