Akersposten

Spennende foredrag og bygging av nytt hus

Kulturleder Carina Dybdahl byr på en innholdsrik høst på Ullern kultursenter. Kom innom og hent programmet. Onsdag 23. august er det åpent hus på Ullern kultursenter. Foto: Bjørg Duve

Geir Helljesen, Hege Moe Eriksen, Karsten Alnæs, Marit Nybakk og Leif Gjerland er bare noen få eksempler på hva Ullern kultursenter har å by på denne høsten. Det var rekordmange som besøkte kultursenteret i løpet av våren. Programmet for høsten byr på så mange godbiter, at det kan bli ny rekord. Onsdag 23. august er det åpent hus på Ullern kultursenter

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

LILLEAKER: Onsdag 23. august er det åpent hus på Ullern kultursenter. Her vil høstens tilbud bli presentert.

– Vi har et meget variert tilbud. Alt fra fysisk trim og hjernetrim, til foredrag og kurs, sier kulturleder Carina Dybdahl til Akersposten.

De fleste kurs er så populære at der må en være meget tidlig ute for å få plass.

Snart utbygging

Mustad Eiendom, som eier bygget Ullern kultursenter holder til i, skal bygge ut. Det kommer et eget bygg der hagen er i dag, og paviljongen, hvor blant annet frisør og fotpleie holder til, skal bort.

– De skal inn i det nye bygget. Der skal også kontorene og kurslokalene få plass, sier Dybdahl.

Paviljongen har bare en midlertidig tillatelse til å stå der den er nå. Planene er klare og arbeidene begynner om ikke lenge.

Onsdagsforedragene

Onsdagsforedragene er meget godt besøkt.

– Geir Helljesen skal for eksempel snakke om hva som venter oss etter stortingsvalget. Hege Moe Eriksen om Europa i endring, sier Dybdahl.

Karsten Alnæs om Rembrandt, Asbjørn Schaatun om Beethoven og Leif Gjerland om navn i Oslo. Henrik Syse tar for seg Martin Luther og vår tid.

MandagsSTOPPEN

– MandagsSTOPPEN er en egen møteserie er et åpent forum, sier Dybdahl. – Her kan en delta i diskusjonene om temaer knyttet opp mot helse.

Her kommer en blant annet i kontakt med personer ansatt i Bydel Ullern.

– På et av møtene vil en presentere gode råd og fortelle om erfaringer, som kan være nyttige i møte med hjelpeapparatet. Vi har også satt av tid til å se på og diskutere velferdsteknologi, sier Dybdahl.

Hvordan bruke nettet med vettet, og Oslo, en aldersvennlig by, er også med i denne møteserien.

Kulturfredag

Kulturfredagene fortsetter som før. Roy Hellvin skal spille jazz tre fredager. Det blir gitar og trekkspill med Olaf Kran og Trond Romstad fire ganger. Klavermusikk med Iskra Mantcheva tre ganger.

– Vi har også åpnet for Bokkafé på fredagene. Jannik Bonnevie kommer tre ganger og leser dikt, sier Carina Dybdahl, som legger til at fremførelse av dikt er blitt meget godt mottatt.

Les også:

Milliardbedrift på Ullern får innovasjonsprisen

Nå overvåkes søppelkassen din

Følg Akersposten på Facebook

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...