Akersposten

– Som cupfinalen, 17. mai og Holmenkollen på én gang

Konsernsjef i Orkla, Peter Ruzicka, næringsminister Torbjørn Røe Isaksen og Orklas styreleder Stein Erik Hagen. Foto: Fredrik Eckhoff

– For noen av oss er dette som cupfinalen, 17. mai og Holmenkollen på én gang.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.03.2019 kl 12:42

SKØYEN: Det sa Orkla-direktør Haakon Mageli under den store åpningen av Orkla-huset på Skøyen mandag morgen. Der var blant andre både næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, Orklas styreleder Stein Erik Hagen og Orklas konsernsjef Peter Ruzicka.

Røe Isaksen var for anledningen kledd i gul lue med logoen til Orklas kanskje mest kjente merkevare.

"Nå skal jeg ikke jeg drive reklame for konkrete merkevarer. Jeg var geniunt kald på ørene...," sa ministeren, til lett humring fra hundrevis av Orkla-ansatte.

Kulturen var det også rom før. «I look around this enormous city,» sang Jarle Bernhoft i sin låt «I have a dream», da det 16 etasjers høye Orkla-huset ble åpnet med fynd og klem.

Artikkelen fortsetter under videoen:

Orkla-huset, næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Morgenmarsj

Det startet med et tog av flere hundre Orkla-ansatte som symboliserte flyttingen med en marsj fra kontorene litt lenger opp på Skøyen. Utenfor det nye bygget samlet de seg for å overvære den offisielle åpningen.

– At vi nå endelig kan samles i ett hus, håper jeg vil inspirere og bidra til å skape fornyet kraft, innovasjon og entreprenørskap i hele Orkla-konsernet, sa Orklas styreleder Stein Erik Hagen. Han fortalte også om statuen som står inne på plassen bak bygget. Den så han på den store «Burning Man»-utstillingen i Nevada, og nå står et åtte meter høyt eksemplar av denne på Skøyen.

Statuen heter «In every lifetime I will find you» og er skapt av kunstneren Michael Benisty.

Se bildeserie fra åpningsdagen. )Artikkelen fortsetter nedenfor.)

Arbeidsplass til 900

– Dette blir arbeidsplassen til over 900 av Orklas medarbeidere og hovedbasen til Nordens største merkevareselskap. Det er et topp moderne bygg med høy miljøstandard vi nå flytter inn i. Vi skal fylle det med verdiskapende energi, kreativitet, ideer og innovasjoner – til glede for kunder og forbrukere, miljø og samfunn, sa konsernsjef Peter Ruzicka i sin tale til de ansatte.

Stein Erik Hagen la vekt på at Orkla, med det nye kontorbygget, i enda større grad ville rette seg mot publikum og nærmiljøet.

– Med åpningen av bygget får ikke Orklas ansatte bare et nytt kontorbygg. I første etasje vil også publikum kunne besøke Define frisør, Forbrukerservice, bakeri og restaurant. Med dette åpnes et nytt kapittel i selskapets historie, og her fra Skøyen vil Orkla ha et solid fotfeste inn i fremtiden, sa Hagen.

Se video fra Stein Erik Hagens tale her:

Stein Erik Hagen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...