Akersposten

«Snøvær, manglende brøyting og glatte veier skaper utfordringer»

Rundt 20 centimeter tung nysnø har kommet bare i løpet av natten i Oslo vest. Mange veier mangler brøyting, og det kan være lurt å droppe bil. Foto: Fredrik Eckhoff

Mye snø natt til søndag skaper problemer både for t-banen og i trafikken søndag morgen. Søndag formiddag er det maxi-taxi som betjener strekningen mellom Holmenkollen og Frognerseteren.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 17.03.2019 kl 11:47

OSLO VEST: «Snøvær, manglende brøyting og glatte veier skaper utfordringer i tilbudet vårt flere steder i Oslo og Akershus søndag morgen. Det er dessverre forsinkelser og avvik på en rekke busslinjer, og T-bane linje 1 mellom Holmenkollen og Frognerseteren betjenes av maxitaxi inntil videre.»

Det skriver Ruter på Twitter søndag klokken 8.30.

Vegtrafikksentralen Øst melder om en rekke uhell og problemer som skaper trøbbel på veiene. En traktor fikk stopp ved Sjølyst, og det har vært stopp eller redusert fremkommelighet flere steder i Oslo-trafikken søndag morgen.

På Twitter melder de: «Det snør og blåser på Østlandet i dag og dette fører til vanskelige kjøreforhold. Alt tilgjengelig mannskap er ute og gjør tiltak. Hold god avstand til bilen foran og senk hastigheten. Husk at skiltet fartsgrense gjelder ved optimale forhold. Kjør forsiktig!»

Gallup

Lengter du etter sol og sommerføre?

Vis resultat

T-banen melder at det er satt opp to minibusser som trafikkerer strekningen Holmenkollen-Lillevann, og én på strekningen Holmenkollen-Frognerseteren.

Ifølge Yr.no skal det bli mer regn, sludd og snø i løpet av hele søndag og natt til mandag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...