Akersposten

Snøen stopper t-banen mot Frognerseteren

T-banens linje 1 går akkurat nå forbi Vinderen og opp til Holmenkollen, men ikke lenger. Det er snømengdene som skaper problemer. Arkivfoto

Store mengder snø fører til store problemer for t-banelinje 1 Frognerseteren søndag morgen og formiddag. En stund var det full stans i kollektivtrafikken fra Majorstuen til Frognerseteren. Nå går banen igjen til Holmenkollen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 11.02.2018 kl 10:52

HOLMENKOLLEN/FROGNERSETEREN: I natt ved 3-tiden oppsto det store problemer for t-banen mellom Holmenkollen og Frognerseteren.

Tidlig søndag morgen meldte Sporveien T-banen på Twitter: «Linje 1: Pga mye snøfall og vekselproblemer kjøres det ikke tog på strekningen Holmenkollen - Frognerseteren for øyeblikket.»

Til Akerposten opplyser pressevakt Jan Rustad: – Det ser ut som det er problemer med kommunikasjonen ved Holmenkollen spillverk. Dette er anlegget som kontrollerer vekslene. Dette gjør at vi ikke har kontroll på pensene. Da er det ikke mulig å kjøre tog opp til Frognerseteren.

Like før klokken 10 søndag sier han at det akkurat nå er full stopp i kollektivtilbudet mellom Majorstuen og Frognerseteren.

En halvtime senere opplyser han at det igjen kjøres t-bane mellom Majorstuen og Holmenkollen.

Buss for bane ble det kjørt en stund, men Rustad forteller at leddbussene ikke lenger slipper forbi Besserud. Der har politiet stoppet dem fordi det er for vanskelige kjøreforhold videre oppover.

I tillegg til vanlig utfartstrafikk til flotte skiforhold i marka, er det i dag Barnas holmenkolldag.

Rustad lover å holde Akerspostens lesere oppdatert på når problemene er løst.

LES OGSÅ: Folk er rasende og trygler om hjelp
CC Vest skal rives og flyttes

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...