ANNONSE
Annonse

…snart tid for audition for Røarevyen 2016!

REVYPRAT: I hagen til revyskuespiller Ellen Steine på Røa feiret Røa Revy og TeaterSkap sommer. Det ble naturligvis mye prat om den kommende Røarevyen. Foto: Fredrik Eckhoff

Bare dager før potensielle revystjerner skal finsiktes, feiret Røa Revy og TeaterSkap sommeren i en hage på Røa. Spenningen er stor før audition!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 03.06.2016 kl 12:25

ANNONSE
Annonse

RØA: Røarevy-skuespiller Ellen Steina åpnet stilte hagen sin på Røa til disposisjon for Røa Revy og TeaterSkaps sommerfest torsdag kveld, og den flotte sommerkvelden bidro naturligvis til ekstra mye smil og optimisme foran høstens store lokalkulturelle begivenhet i Røa og omegn, Røarevyen 2016!

Timingen for sommerfesten kunne ikke vært bedre, for det er bare dager igjen til de to dagene med audition. Her skal Røa-talentene få lov til å vise seg frem, i håp om å få skinne på scenen i aulaen på Hovseter skole i november.

– Har du en revyskuespiller i magen? Meld deg på til audition til Røarevyen tirsdag 7. og onsdag 8. juni! Vi låner lokalene til Art musikal- og ballettskole i Aslakveien 14, og holder på fra kl. 17.00 og utover, meldte Røa Revy og TeaterSkap i mai.

Les mer om audition her.

Din tur?

Vi er mange som husker den første Røarevyen, som Røa Vel tok iniativet til – og gjennomførte med glans i 2014. Her fikk lokalkjendiser kjørt seg med treffende karikaturer, og her fikk lokale skuespillere, sangtalenter og andre talenter vist seg frem i en revy som Røa-folket både nøt og smilte godt av.

Når gjengen nå har mobilisert til ny revy, er det med håp om at lokalmiljøet vil støtte opp om prosjektet. Flere sponsorer og samarbeidspartnere er på plass, og tekstgruppen har jobbet iherdig i hele vinter og vår med ideer og tekster.

Kreativ gjeng

Karoline Herlofsen, Martin Selfors, Frøydis Alvær, Anton Rygg, Audun Brandal og Ellen Steina utgjør den kreative skrivegruppen, der også kapellmester Torbjørn Sletta Jacobsen har vært involvert. Dette er en fin blanding med kreative mennesker som til sammen sitter på en stor dose lokalkunnskap.

Slik slår du et slag for Røarevyen

– Som sist så skal Karoline Herlofsen ha regien og Torbjørn være kapellmester, opplyser Wehler Knudtzon, som ikke kan røpe særlig mye om temaene som allerede er på bordet, sa Christine Wehler Knudtzon til Akersposten i april.

– Men det kommer til å være lokalt, det er helt sikkert. Det skjer jo alltid mye i nærmiljøet på Røa og i Bydel Vestre Aker. Det blir 100 prosent lokalt, sier Wehler Knudtzon, som oppfordrer deg som mener du har en knakende god idé til Røarevyen om å tipse.

I styret for Røarevyen 2016 sitter, i tillegg til Christine Wehler Knudtzon, Ellen Steina, Anton Rygg, Tor Ivar Riise og Anne Bjørnebye Vik.

Du kan også støtte revyen, og kanskje til og med gjøre en innsats? Se Røarevyens nettsider for mer informasjon.

LES MER om audition her.

Slik slår du et slag for Røarevyen

FLERE SAKER PÅ AKERSPOSTEN.NO:

Her kommer nye Huseby

Høyblokker langs Mærradalen

7-Elevens dager på Røa er talte

– Røatunnel har hovedprioritet

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

ANNONSE
Annonse