Akersposten

Snart siste frist for den store fotokonkurransen

Send inn, du kan bli stilt ut og vinne premie på Frivillighetsdagen lørdag 13. mai.

Et av bildene i fotokonkurransen. Har du et foto liggende på ditt kamera, pc, telefon, nettbrett... fra Vestre Aker? Send oss! Foto: Eva Thjømøe

Har du husket å sende inn ditt blinkskudd til den store fotokonkurransen i Vestre Aker?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2017 kl 16:21

VESTRE AKER: Den store frivillighetsdagen i Bydel Vestre Aker nærmer seg med stormskritt. Den finner sted ved Røa kirke lørdag 13. mai, og på denne dagen stiller vi ut bildene juryen har plukket ut i fotokonkurransen.

Vi har mottatt en rekke bilder til konkurransen, og nå minner vi om at det kun er få dager igjen til siste frist for å delta.

Her kan du lese om fotokonkurransen

Siste frist for innsending av bilder er mandag 1. mai.
Deltakerne må være klar over at bildene vil bli lagt ut på Akersposten.no, og at det naturligvis er en mulighet for at de blir med i den store finalen til slutt, der Akerspostens lesere altså er med på å stemme frem de tre beste bidragene.

Juryen består av:
Vidar Bakken, redaksjonssjef i Akersposten
Tore Volden, daglig leder, Videoverkstedet
Anne Bjørnebye Vik, leder Røa Vel og styremedlem i Forum for Frivillighet i Vestre Aker

Om fotokonkurransen:

Det er Røa Vels leder Anne Bjørnebye Vik, som også er styremedlem i Forum for frivillighet i Bydel Vestre Aker, som er initiativtaker til fotokonkurransen, som altså går helt til festivalen lørdag 13. mai. Konkurransen er delt i tre perioder, februar, mars og april. Juryen vil i hver periode velge ut fem bilder som går videre til den store finalen.

Fine premier, du stemmer!

Til uken vil det være mulig for deg å stemme frem ditt favorittbildet. De tre beste bildene vil bli premiert med henholdsvis gavekort fra Videoverkstedet på Røa (verdi kr 5.000) og to gavekort på innramming hos Røa Glass og Ramme (verdi kr 1000 og 500).

Så nå er det bare å sjekke bildene, eller gå ut og ta flere! Ikke la sjansen for å få stilt ut ditt blinkskudd på Frivillighetsfestivalen lørdag 13. mai!

Send til tips@akersposten.no og merk med Fotokonkurransen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...