ANNONSE
Annonse
Akersposten

Snart siste frist for den store fotokonkurransen

Send inn, du kan bli stilt ut og vinne premie på Frivillighetsdagen lørdag 13. mai.

Et av bildene i fotokonkurransen. Har du et foto liggende på ditt kamera, pc, telefon, nettbrett... fra Vestre Aker? Send oss! Foto: Eva Thjømøe

Har du husket å sende inn ditt blinkskudd til den store fotokonkurransen i Vestre Aker?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2017 kl 16:21

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

VESTRE AKER: Den store frivillighetsdagen i Bydel Vestre Aker nærmer seg med stormskritt. Den finner sted ved Røa kirke lørdag 13. mai, og på denne dagen stiller vi ut bildene juryen har plukket ut i fotokonkurransen.

Vi har mottatt en rekke bilder til konkurransen, og nå minner vi om at det kun er få dager igjen til siste frist for å delta.

Her kan du lese om fotokonkurransen

Siste frist for innsending av bilder er mandag 1. mai.
Deltakerne må være klar over at bildene vil bli lagt ut på Akersposten.no, og at det naturligvis er en mulighet for at de blir med i den store finalen til slutt, der Akerspostens lesere altså er med på å stemme frem de tre beste bidragene.

Juryen består av:
Vidar Bakken, redaksjonssjef i Akersposten
Tore Volden, daglig leder, Videoverkstedet
Anne Bjørnebye Vik, leder Røa Vel og styremedlem i Forum for Frivillighet i Vestre Aker

Om fotokonkurransen:

Det er Røa Vels leder Anne Bjørnebye Vik, som også er styremedlem i Forum for frivillighet i Bydel Vestre Aker, som er initiativtaker til fotokonkurransen, som altså går helt til festivalen lørdag 13. mai. Konkurransen er delt i tre perioder, februar, mars og april. Juryen vil i hver periode velge ut fem bilder som går videre til den store finalen.

Fine premier, du stemmer!

Til uken vil det være mulig for deg å stemme frem ditt favorittbildet. De tre beste bildene vil bli premiert med henholdsvis gavekort fra Videoverkstedet på Røa (verdi kr 5.000) og to gavekort på innramming hos Røa Glass og Ramme (verdi kr 1000 og 500).

Så nå er det bare å sjekke bildene, eller gå ut og ta flere! Ikke la sjansen for å få stilt ut ditt blinkskudd på Frivillighetsfestivalen lørdag 13. mai!

Send til tips@akersposten.no og merk med Fotokonkurransen.