Akersposten

Snart kommer endelig planforslag for Skøyen

SPENNINGEN STIGER: Hva blir det endelige planforslaget for Skøyen. Foto: Plan- og bygningsetaten / Mediaweb AS

Det har kommet inn 176 merknader. 24 av disse kommer fra ulike lag og foreninger og hele 119 innspill fra privatpersoner.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

SKØYEN: Mandag 18. september gikk høringsfristen ut for å kommentere på forslaget til områderegulering for Skøyen. Plan- og bygningsetaten er nå i full gang med å gå igjennom alle merknadene. Så skal planforslaget bearbeides og justeres før det sendes over til politisk behandling.

Følg med på områdereguleringen på Plan- og bygningsetatens saksinnsyn

Innsigelser

– Det planlegger vi i løpet av desember 2017, sier avdelingsdirektør for byutvikling i Plan- og bygningsetaten, Morten Wasstøl, om når saken kommer til politisk behandling.

Han forteller også at det er kommet inn tre innsigelser til planforslaget. De tre som har sendt innsigelse er de statlige virksomhetene BaneNor, Riksantikvaren og Statens vegvesen. Dialogen med disse er allerede startet.

Les også: Dette er nye Skøyen

Stort engasjement

– Vi opplever et stort engasjement for Skøyen-planen og mange er veldig interessert i å følge med på hva som skjer. Vi oppfordrer alle interesserte til å benytte vår saksinnsynsløsning. Her kan du nemlig abonnere på saken. Da får du et varsel til din e-postadresse hver gang det er en bevegelse i saken. Registrér deg som abonnent ved å bruke grønn knapp merket «Bli abonnent», sier prosjektleder for Skøyen-arbeidet i Plan- og bygningsetaten, Beate Margrethe Siebke-Løge.

Les også:

- Dette er for dårlig arbeid

- Blir som en berlinmur

Elvestuen rasende på Rødt og bystyrevedtaket

- Gammeldags betongsosialisme brer seg i byen

- Ikke betongsosialisme

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...