Akersposten

Snart er dette klubbhuset historie

Klubbens medlemmer har bestemt seg for at det gamle klubbhuset snart er historie. Neste høst kan byggingen av nytt klubbhus være i gang. Foto fra Oslo GKs nettsider

På det ekstraordinære årsmøtet i Oslo Golfklubb mandag kveld, var det ingen tvil om hva medlemmene mener i klubbhussaken.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 29.11.2017 kl 18:03

BOGSTAD: På Oslo Golbklubbs nettsider meldes det at klubbens medlemmer mandag gikk inn for å bygge nytt klubbhus. Alternativet var å rehabilitere det nåværende klubbhuset.

Overveldende flertall

«Det var en engasjert forsamling som diskuterte saken på Holmenkollen Park Hotell. Etter alle innleggene ledet ordstyrer møtet gjennom seansen med spørsmål og kommentarer før han satt strek og avstemning ble foretatt. Det endte med at det ekstraordinære årsmøtet med 259 mot 33 stemmer vedtok at det skal bygges nytt klubbhus på Bogstad.»

Det skriver klubben på sine nettsider.

(Saken fortsetter under bildet.)

Slik ser klubben for seg det nye klubbhuset.

57 millioner kroner

Om klubbhusprosjektet skriver klubben blant annet dette:
«Klubbhusprosjektet gjennomføres innenfor en kostnadsramme på 57 millioner kroner. Finansiering skal skje ved kombinasjon av banklån på inntil 37 millioner kroner, støttelån fra medlemmer og samarbeidspartnere, offentlige tilskudd, gaver og medlemsbidrag gjennom kontingent.

Årlig medlemskontingent for voksne, aktive medlemmer økes med kr. 300 fra 2017-nivå. Samlet årlig bidrag fra denne medlemsgruppen blir med dette kr. 1.300. Bidrag på kr. 1.000 per voksne, aktive medlemmer til vedlikeholdsfond vedtatt i 2017 overføres til finansiering av nytt klubbhus.

Målet er oppstart av byggeprosjektet høsten 2018.

Oppstart kan ikke skje før nødvendige offentlige tillatelser er gitt. Klubben engasjerer byggherreombud og annen nødvendig kompetanse for å sikre gjennomføring av prosjektet i tråd med fremlagte planer.»

Moderne fremtid på Bogstad.

Les også:

- Skanska må ta hensyn til at Røa er en «landsby»

Debatt: "Hvem eier Røa"

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...