Akersposten

Smestad er satt på vent - full fart på Skøyen og Slemdal

ENDRINGER: Full fart på Skøyen og Slemdal, mens Smestad må vente litt. Det opplyser Morten Wasstøl i Plan- og bygningsetaten. Foto: Plan- og bygningsetaten

På grunn av koronasituasjonen gjør plan- og bygningsetaten omprioriteringer i planarbeidene i vest.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.04.2020 kl 20:49

ULLERN/VESTRE AKER: Bydelene Ullern og Vestre Aker står overfor reguleringsplaner som vil få store konsekvenser etter politisk behandling. Skøyen, Slemdal og Smestad er blant områdene som er i støpeskjeen.

- For en periode setter vi Smestad på pause, mens vi styrker innsatsen på Skøyen og Slemdal, sier Morten Wasstøl, avdelingsdirektør for byutvikling i Plan- og bygningsetaten i en pressemelding.

Begrensede ressurser

Alle de tre områdereguleringene i vest er store, krevende planarbeider. Plan- og bygningsetaten har derfor vært nødt til å gjøre en midlertidig omprioritering av arbeidsinnsatsen.

- Vi ser nå at vi har begrensede ressurser, blant annet fordi ansatte kombinerer hjemmekontor og barnepass. For oss er det viktig å få ferdig Skøyenplanen til ny politisk behandling, samt å komme videre i arbeidet med Slemdal områderegulering, sier Wasstøl.

Smestad etter sommeren

Skøyen var på nytt offentlig ettersyn på slutten av 2019, og nå bearbeider Plan- og bygningsetaten planforslaget etter de uttalelsene som kom inn. Slemdal områderegulering har skapt mye engasjement lokalt. Planprogrammet for områdereguleringen ble fastsatt i 2019, og Plan- og bygningsetaten har gjennomført en mulighetsstudie for Slemdal.

- Nå arbeider vi med det som skal bli selve planforslaget for Slemdal, basert på de føringene som planprogrammet gir og uttalelsene vi har fått inn til mulighetsstudien. Det er et omfattende arbeid som vi skal gjøre fremover, og vi har derfor behov for å styrke teamet midlertidig.

Smestad er imidlertid ikke glemt.

- Dette er kun en pause. Vi setter full fart på områdereguleringen av Smestad rett etter sommeren, sier Wasstøl.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...