ANNONSE
Annonse
Akersposten

Slo seg sammen og lever lykkelig etter 25 år

Finn Bjelke (med blomster) ledet popquizen, godt akkompagnert av voksenkorpset Åsen Blåsen, som feiret sine 25 år med mange interesserte og fornøyde i salen på Lilleaker Folkets Hus lørdag. Foto: Privat

Etter hver sin spede start på Voksen og Grindbakken, ble det fart i sakene da de to voksenkorpsene slo sine pjalter sammen i 1993. 25-årsjubileet ble feiret med konsert og popquiz.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 18.04.2018 kl 15:00

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LILLEAKER/VOKSEN/GRINDBAKKEN: Åsen Blåsen ble navnet på det sammenslåtte voksenkorpset, som altså har sine røtter fra skolene Voksen og Grindbakken helt på starten av 1990-tallet. Sist helg holdt korpset en helt spesiell konsert i Lilleaker Folkets Hus. De spilte nemlig til en spesiallagd popquiz, som – naturligvis – ble ledet av radio-popquiz-eksperten Finn Bjelke.

Allerede uken før feiringen lørdag var konserten utsolgt. Det var til og med venteliste for å på plass i salen

Saken fortsetter under bildet.

Åsen Blåsen inviterte til bursdag. Foto: Privat

– Heldigvis fikk vi plass til alle, og det ble en fabelaktig feiring av korpset sammen med gamle medlemmer, trofaste tilhørere, nye tilhørere og familie og venner, sier Tone S. Hansson, som sitter i styret i Åsen Blåsen.

Som oppvarmingsorkester stilte ph5 opp med glade dixieland-toner til glede for publikum som prøvde å finne plassene sine i lokalet. Korpsets leder, Kari Faye Ulleland fortalte om korpsets historie og takket to av grunnleggerne, Stein Brubak og Nils Jørgen Langtvedt for deres betydning.

Selve konserten, som altså la grunnlaget for popquizen, besto av mye kjent musikk, som Whitney Houston, The Eagles, Queen, Michael Jackson, høydepunkter fra Woodstock og 80-tallsslagere – for å nevne noe.

– Konserten ble avsluttet til stående applaus og ekstranummer. Deretter fulgte retting av quiz og kåring av både vinnerlag og lag med mest potensial. Korpset syns det var ekstra hyggelig at laget bestående av tidligere medlemmer gikk av med seieren, sier Hansson til Akersposten.

Hun minner om at 25-åringen Åsen Blåsen er på jakt etter flere medlemmer. Er du nysgjerrig, finner du mer informasjon på asenblasen.no eller på korpsets Facebook-side.