Akersposten

Slo seg sammen og lever lykkelig etter 25 år

Finn Bjelke (med blomster) ledet popquizen, godt akkompagnert av voksenkorpset Åsen Blåsen, som feiret sine 25 år med mange interesserte og fornøyde i salen på Lilleaker Folkets Hus lørdag. Foto: Privat

Etter hver sin spede start på Voksen og Grindbakken, ble det fart i sakene da de to voksenkorpsene slo sine pjalter sammen i 1993. 25-årsjubileet ble feiret med konsert og popquiz.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 18.04.2018 kl 15:00

LILLEAKER/VOKSEN/GRINDBAKKEN: Åsen Blåsen ble navnet på det sammenslåtte voksenkorpset, som altså har sine røtter fra skolene Voksen og Grindbakken helt på starten av 1990-tallet. Sist helg holdt korpset en helt spesiell konsert i Lilleaker Folkets Hus. De spilte nemlig til en spesiallagd popquiz, som – naturligvis – ble ledet av radio-popquiz-eksperten Finn Bjelke.

Allerede uken før feiringen lørdag var konserten utsolgt. Det var til og med venteliste for å på plass i salen

Saken fortsetter under bildet.

Åsen Blåsen inviterte til bursdag. Foto: Privat

– Heldigvis fikk vi plass til alle, og det ble en fabelaktig feiring av korpset sammen med gamle medlemmer, trofaste tilhørere, nye tilhørere og familie og venner, sier Tone S. Hansson, som sitter i styret i Åsen Blåsen.

Som oppvarmingsorkester stilte ph5 opp med glade dixieland-toner til glede for publikum som prøvde å finne plassene sine i lokalet. Korpsets leder, Kari Faye Ulleland fortalte om korpsets historie og takket to av grunnleggerne, Stein Brubak og Nils Jørgen Langtvedt for deres betydning.

Selve konserten, som altså la grunnlaget for popquizen, besto av mye kjent musikk, som Whitney Houston, The Eagles, Queen, Michael Jackson, høydepunkter fra Woodstock og 80-tallsslagere – for å nevne noe.

– Konserten ble avsluttet til stående applaus og ekstranummer. Deretter fulgte retting av quiz og kåring av både vinnerlag og lag med mest potensial. Korpset syns det var ekstra hyggelig at laget bestående av tidligere medlemmer gikk av med seieren, sier Hansson til Akersposten.

Hun minner om at 25-åringen Åsen Blåsen er på jakt etter flere medlemmer. Er du nysgjerrig, finner du mer informasjon på asenblasen.no eller på korpsets Facebook-side.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...