Akersposten

Slik tar Ruter deg til skjulte perler i Oslo

HOPP PÅ, HOPP AV! Ruter tar deg med på rundturer med helt spesielt innhold i helgen. Du trenger kun vanlig billett. Foto: Øystein Dahl Johansen/Ruter

Bli med Hopp på, Hopp av og opplev Oslo på en helt ny måte! oppfordrer Ruter. Spesialruten tar deg til ni skjulte perler ved ulike holdeplasser i hovedstaden, ikke minst i vår del av byen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2016 kl 10:35

OSLO: Lørdag 18. juni og søndag 19. juni har du blant annet mulighet til å lære stepping, høre undervannsopera og oppleve et helt ekte gravkammer.

– Det er veldig hyggelig å kunne gi noe tilbake til kundene våre, og hvis vi samtidig kan vise fram litt av det som er å oppleve i nærheten av holdeplassene våre, så er det ekstra stas, sier Øystein Dahl Johansen, pressevakt i Ruter.

Trenger bare vanlig billett

Alt du trenger for å være med, er en vanlig Ruter-billett. Når du viser gyldig billett, får du utdelt et deltakerpass som er gyldig på bussen hele dagen og gir adgang til attraksjonene.

Fem spesialmerkede busser kjører i ring på spesialruta mellom klokken 11.00 og 16.00 både lørdag og søndag. Bussene har avganger hvert kvarter.

– Du kan enkelt hoppe på og av på alle holdeplassene langs ruta, pluss Tollboden mellom Operaen og Oslo S, og bli med på de aktivitetene som frister, sier Dahl Johansen. Oppdatert ruteinformasjon om Hopp på, Hopp av finner du selvsagt i RuterReise-appen.

Følg arrangementet på Facebook for oppdatert informasjon.

HØYDEPUNKTER i kø i helgen. Hilsen Ruter.

Dette får du oppleve denne helgen:

• Bli kjent med tiggermunkene som holdt til i Middelalderparken på 1300-tallet.

• Smak på Haralds deilige vafler som han lager og serverer ut fra soveromsvinduet sitt i Gamlebyen.

• Få lynkurs i stepping på Carl Berner.

• Hør operaforestilling på en lun og brun pub på St. Hanshaugen.

• Ta med barna på dyrkekurs og urtesmaking på Geitmyra.

• Se barnekunst fra hele verden i et koselig, gammelt hus ved Majorstuen.

• Få omvisning i ærverdig funkis-perle på Vinderen.

• Få gåsehud i Vigelands gravkammer på Slemdal (NB! kun lørdag).

• Se skateshow og få minikurs i skating om du vil, i Skur 13 på Filipstad.

Hva skjer ellers i Oslo vest? Se SkjeriVEST-siden vår!

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...