ANNONSE
Annonse

Slik skal standarden på Bogstad Camping opp

NAF-skiltene henger der ennå, men er snart historie. Nå er det Hallingdal Feriepark som eier den rundt 250 mål store campingplassen. Foto: Fredrik Eckhoff

Forskjønning av området på kort sikt, bedre tilbud med flere opplevelser og aktiviteter på lang sikt. De nye eierne av Bogstad Camping sikter høyt og satser også på at campingplassens miljø skal styrkes.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 06.06.2016 kl 15:29

ANNONSE
Annonse

BOGSTAD: I starten av mai i år ble Oslos to store campingplasser, Bogstad og Ekeberg, solgt fra Norges Automobil Forbund (NAF) til Hallingdal Feriepark.

– Vi er glad for å ha funnet et solid selskap som er gode til å drive camping. De kan utvikle plassene for fremtiden. Vi overleverer campingplassene i de beste hender, og det er viktig for oss, sa Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF da salget var et faktum.

Landets beste innen camping

Styreleder Thorstein Berg i Hallingdal Feriepark kunne slå fast at Hallingdal Feriepark er etablert som landets beste campingaktør.

– Vi har lyttet til våre gjester, som sier at de ønsker å bruke mer tid i Oslo. Nå kan vi tilby eksisterende og nye gjester fantastiske overnattingstilbud i hovedstaden, sier styreleder Thorstein Berg i Hallingdal Feriepark.

Nå har det gått noen uker siden salget, og vi tar en prat med Berg like før han skal i et møte med Bymiljøetaten for å snakke om fremtiden til Bogstad Camping.

– Vi ønsker å forskjønne området, og vi er allerede i gang med det. Vi har plantet litt trær og ryddet opp en del. Vi gjør området penere, sier Berg til Akersposten.no.

Langsiktig løft

Samtidig har Halling Feriepark, som er ledende innen bransjen, blant annet er kåret til Norges beste campingplass, store planer for Bogstad på sikt.

STORT: På Bogstad Camping er sesongen godt i gang.


– Vi arbeider med en langsiktig plan, som skal ta for seg et bedre tilbud, opplevelser og aktiviteter. Dette er noe av det vi skal snakke med Bymiljøetaten om på møtet i dag, sier Berg.

Han nevner fotballbanen som ligger mellom campingplassen og borettslaget på oversiden, som et eksempel på noe de tar tak i.

– Den er helt gjengrodd, og den har vi spurt om vi kan få sette i stand, sier Berg.

– Vi ser at det er et stort potensiale i å videreutvikle området og høyne kvaliteten. Det er vel ikke mange storbyer som har en slik hytteby og campingplass på rundt 250 mål så nær sentrum, så det er helt unikt, sier han.

Vil rydde og og heve standarden

At Bogstad Camping i mange år også har vært base for en del utenlandsk arbeidskraft, hvor en del har hatt et litt avslappet forhold til norsk lov, er ikke til å komme bort fra. Berg signaliserer at det er ting å rydde opp i her.

– Det blir noen endringer. Det skal for eksempel ikke stå store vogner fast i fronten av campingplassen. Vi ønsker et godt miljø og kommer til å øke standarden på campingplassen. Vi skal ikke skifte helt klientell, men vi kommer også til å øke prisene noe med bedre standard, sier han.

– Vi skal gjøre noe med reglementet. Vi har vakter hver dag. Alle som bor der, skal være trygge, sier han. – Her skal folk komme og føle at det er en bra plass. Vi skal skape en god, sosial møteplass.

Inn med vann

I dag er det rundt 20 va hyttene som ikke har innlagt vann og kloakk. Det er snart historie, ifølge Berg.

– Her skal vi også heve standarden, sier han.

FLERE SAKER PÅ AKERSPOSTEN.NO:

Røatunnel-start i 2020

Her kommer nye Huseby

Høyblokker langs Mærradalen

7-Elevens dager på Røa er talte

– Røatunnel har hovedprioritet

Ønsker du å motta Akerspostens ukentlige nyhetsbrev på epost? Meld deg på her!

Du følger vel Akersposten.no på Facebook? Hvis ikke, gjør det her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse