Akersposten

Slik skal hallens 10 første år feires

Heming feirer Heminghallens 10 år på Basisdagen 2019 søndag 25. august. Her er det mulig, også for ikke-medlemmer å komme innom og teste ut ulike aktiviteter og idretter. Foto: Fra Heming.no

Det blir prominente gjester og muligheter for å teste ut spennende aktiviteter og idretter når Heming søndag inviterer til Basisdagen.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 24.08.2019 kl 15:40

HEMING: Hele Hemings anlegg er åpen med lek og aktiviteter. Hinderløype, Friidrett, Parkour, Trampoline mm. Det skriver Heming på sine nettsider i forkant av Basisdagen 2019 som finner sted søndag 25. august mellom klokken 11 og 14.

Denne gangen blir det litt ekstra markering ettersom Heminghallen er 10 år gammel i år. Det blir feiret med kake, saft og kaffe, og det er gratis inngang og t-skjorte til alle barna.

Flere sentrale politikere har varslet sin ankomst for å være med i feringen. Klokken 12 skal byrådsleder Raymond Johansen, leder for samferdselskomiteen, Eirik Lae Solberg og bydelsleder Lars Asbjørn Hanssen si noen ord.

Ordfører Marianne Borgen tar turen innom halvannen time senere.

Programmet for dagen:

Kl 11:00 Arrangementstart

Kl 12:00 Markering av Nye Heminghallen 10 år.
Hilsningstale fra byrådsleder Raymond Johansen, leder samferdselskomiteen Eirik Lae Solberg og bydelsleder Lars Asbjørn Hanssen.
Kake, kaffe og saft til barna.

Kl 12:45 (ca) Oppvisning i trampolinehallen av Heming Adrenalin

Kl 13:30 Ordfører Marianne Borgen gjester arrangementet

Kl 14:00 Arrangementsslutt

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...