ANNONSE
Annonse

Slik ser OTK-styret for seg nye Oslo Tennisklubb

Seks tennisbaner innendørs, ni baner utendørs, hvorav fem av dem plasserer på taket til ny tennishall. Finansieringen skjer ved å selge unna to av banene og bygge leiligheter.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.03.2017 kl 14:10

ANNONSE
Annonse

MADSERUD: Slik ser Oslo Tennisklubbs styre for seg fremtidens tennisanlegg på Madserud. Onsdag kveld, 15. mars, skal generalforsamlingen stemme over om dette er noe styret skal få klarsignal til å jobbe videre med.

Slik ser det ut i dag fra Hyllveien. Boblehallen med tre baner står oppe rundt syv måneder i året. Forslaget til OTKs styre er å rive klubbhuset og bygge seks baners tennishall der gressplen, klubbhus og bane 1, 2, 3, 5 og 7 er i dag – med nye baner på taket. Foto: Fredrik Eckhoff

Link Arkitektur har lagd en video, hvor de viser hvordan tennisanlegget, som har ligget der siden 1926, kan bli seende ut, med tennishall og klubbhus i ett, baner på taket og ny centercourt. På den samme videoen er det lagt inn fire blokker, som ligger omtrent der bane 12 og dagens centercourt er i dag.

Salget av leilighetene er styrets forslag til hvordan det nye tennisanlegget skal finansieres.

Opp gjennom årene har ulike styrer i Oslo Tennisklubb flere ganger utarbeidet forslag til tennishaller, både på og utenom egen tomt. Onsdag 15. mars skal altså temaet opp igjen, og ettersom forslaget innebærer salg av deler av anlegget, kreves det at minst to tredjedeler av deltakerne på generalforsamlingen gir sitt ja.

I dag har OTK disse tre banene innendørs i boblehallen, mens de om sommeren har 11 baner utendørs.

Her kan du lese mer om Oslo TKs planer om å modernisere tennisanlegget

I forslaget som styret går inn for, er det inkludert et boligprosjekt med 20-30 leiligheter utvikles på 3,3 mål av tomten, altså bane 12 og centercourt. OTK skal i så fall utvikle og selge boligprosjektet alene eller sammen med partner. Eventuelt selges området til en utvikler.
Styret anslår OTKs utbytte fra boligprosjektet til 100-140 millioner kroner før eventuell skatt.

Les også:
Etter Kollen: – Berusede folk til sjenanse


Etter skrekkfallet: - Jeg var ganske heldig


Slutt på Kirkenær ballettskole i 2017


- Hovseter må prioriteres


Stor boligutvikler kjøper opp ved Røakrysset

Følg oss på Facebook

ANNONSE
Annonse