Akersposten

Slik blir Jørgens nye butikk

Kjøpmann og butikksjef Jørgen Rønning ser frem til at Meny på Røa Senter skal bli "ny" og større. Ombyggingen skjer i april. Blant annet flytter Mester Grønn til andre lokaler. Foto: Fredrik Eckhoff

– Vi skal rigge oss for ny konkurranse, sier butikksjef hos Meny Røa, Jørgen Rønning. Våren 2020 utvides butikken hans med 500 kvadratmeter, og han kan nå avsløre flere nyheter i butikken.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.02.2020 kl 10:04

RØA: Allerede er matbutikken på Røa Senter den nest største Meny-butikken i landet i omsetning, bare slått av Meny på CC Vest.

– Det er vi litt stolte av, sier Rønning, og forteller at butikken, akkurat som den på CC Vest, skal bli det de internt omtaler som en Meny gourmet-butikk.

– Vi skal rigge oss for ny konkurranse. Blant annet kommer butikker på Røa Torg høsten 2020. Før den tid vil vi vise oss frem som det råeste supermarkedet i Norge. Eller i hvert fall det beste i gata! smiler han.

– Vi må fornye oss, blant annet i forhold til miljøaspektet. Vi skal bli bedre rustet til å møte stadig økende miljøkrav. For eksempel skal vi ha et nytt maskinrom som er mer miljøvennlig. Det er det rommet som drifter våre fryse- og kjøledisker, sier han. – Vi skal få nye og mer energibesparende disker. Vi vil alltid være miljøforkjempere. Vi har jo Miljøfyrtårn-sertifikat.

Mer plass

Meny Røa kommer til å stenge 2. april og åpne igjen 7. mai. Den største endringen for kundene kommer til å være at butikken da har fått langt mer plass. I dag har butikken 1600 kvadratmeter salgslokale. Det økes til 2100 kvadratmeter.

– Vi og gårdeier er blitt enige om å lage en større butikk. Vi kommer til å løse opp litt, gjøre det mer romslig. Her blir det mye bedre plass, sier Rønning.

I praksis flytter Menys «post i butikk» litt på seg, fordi renseriet skal flytte til et annet sted i senteret. Også det som var lokalet til klesbutikken Lystig blir Meny, og det samme med lokalet til Mester Grønn. Blomsterbutikken skal flytte til et annet sted i senteret.

– Butikken blir altså mye lenger, men det blir også bredere, sier butikksjefen. Blant annet skal spiserommet til personalet flyttes en etasje ned, slik at salgsområdet utvides også i bredden.

Mer grønt, fisk og kjøtt

Jørgen Rønning er opptatt av at kundene skal kjenne seg igjen i butikken når den gjenoppstår etter ombygging. Det meste skal være der det er i dag, men mye skal bli bedre, mener han.

– Vi får et større og råere inngangsparti med større satsing på frukt og grønt, sier Rønning.

Avdelingen for fisk og annen sjømat skal videreføres og utvides.

– Vi viderefører fiskebutikk-kulturen, med gode fagfolk, som butikken vår har vært kjent for i mange år. Fiskedisken blir helt ny, og vi kommer til å få et akvarium med levende hummer. Så kan man plukke ut hummeren for eksempel på lørdag morgen og hente den ferdig senere på dagen, sier Rønning.

– Vi skal også være en god kjøtthandler, og vi kommer til å tydeliggjøre ferskvareprofilen vår enda mer. Vi kommer til å ha et eget kjøttmodneri.

Et eget modneri kommer også i osteavdelingen, og bakeriet skal utvides og forbedres.

En egen vegetaravdeling er også blant nyhetene som kommer. Salatbaren kommer også til å få en real oppjustering.

Egne sushikokker

– Du kan få vite en liten hemmelighet også, sier Rønning.

– Ja, det vil leserne gjerne!

– Vi skal få egen sushibar, hvor maten lages av kokker på stedet. Vi har ikke vært gode på sushi så langt, men der skal vi bli gode! sier han.

– Du gleder deg til å åpne «ny» butikk på Røa?

– Ja, dette blir utrolig morsomt og spennende. Vi håper kundene tar i mot den nye butikken i mai, sier han.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...