Akersposten

Slemdalaksjonen til bystyret

LYKKES: De vil bevare småhusbebyggelsen på Slemdal og nå har Kari Helene Hagen og Stian Bendiksen fått mer enn 400 signaturer til "Min Sak". Da skal saken vurderes av bystyret. Foto: Vidar Bakken

Aksjonen dreier seg om å bevare småhusbebyggelsen på Slemdal. Frykten er at forslaget til områderegulering Slemdal vil rasere det etablerte bomiljøet. Nå kan aksjonsgruppens initiativ gå til bystyret.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.07.2021 kl 12:38

SLEMDAL: I begynnelsen av juli møtte vi Kari Helene Hagen og Stian Bendiksen, som bor i et småhusområde på Slemdal. De to og mange med dem i dette området, var trygge på at området ikke skulle bymessig fortettes, men så snudde det.

Les saken: Beboeropprør på Slemdal

Min sak

Hagen og Bendiksen tok initiativet til en aksjon, som startet med å informere beboere i nærområdet om at forslaget til områderegulering kunne få store konsekvenser. I tillegg startet de en underskriftsaksjon formulert som et protestbrev mot de foreliggende planene. Nå er det også opprettet «Min Sak» på nettet. Det er et innbyggerinitiativ, hvor 300 signaturer for saken gir rett til å legge saken frem for bystyret til vurdering. Mer enn 400 personer har så langt signert på innbyggerinitiativet.

Jo flere, jo bedre

- Slaget om nabolaget vårt står nå i høst og det er nå fremover vi kan ha mulighet til å påvirke beslutninger som vil påvirke vårt nabolag. Vi har allerede fått over 400 signaturer for naboprotesten vår via Min sak, og vi takker alle som har signert. Jo flere signaturer vi har dess bedre og jo lettere er det å få gehør for våre synspunkt, sier Hagen

- Det ville være synd om andre alene uten våre stemmer skal beslutte hvordan vårt nabolag skal se ut i fremtiden. Vi ønsker å få vår sak opp i bystyret. Selv om det er sommerferie håper vi mange flere vil støtte opp om saken vår og signere. La oss få beholde småhusbebyggelsen og ha en småhusreguleringsplan i vårt område. Slemdal er et nærområde som trenger sin småhusbebyggelse, sier Bendiksen.

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...