Akersposten

Slår alle rekorder i år

Line Høst Brunsell, markedssjef og Linda Dieseth, teamleder kundesenter er begge svært fornøyd med utviklingen på CC Vest. Nå har de også lagt til rette for parkeringsplasser på Bærumssiden og har pyntet den store eika ved Granfos Næringspark. Den synes gidt også fra Oslo-siden hvor man i tillegg finner tilsvarende tre på Schlägergården på Lilleaker. Foto: Reidar Martinsen

Ingen omsetningstall for 2018 er ennå klare fra CC Vest kjøpesenter, men alt tyder på at det blir et rekordår. Og det hele topper seg selvsagt med julehandelen som har pågått i lang tid – og som når sin topp i de to dagene før julaften. Eier Mustad Eiendom har gjort klar flere parkeringsplasser.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.12.2018 kl 15:10

LILLEAKER: Over 20 prosent av kundene på CC Vest er fra Bærum øst og parkeringstilbudet nå i innspurten av julehandelen er et tilbud til de som vil ha litt kortere kjørevei til senteret. – Vi har hatt fått noen ønsker om et parkeringstilbud på Bærum-siden, det er tross alt bare 100 meter å gå til CC Vest derfra, sier Line Høst Brunsell, markedssjef i Mustad Eiendom. Dette tilbudet er i første omgang et lite prøveprosjekt i innspurten før jul, men vil kundene ha dette tilbudet skal de selvfølgelig få det også på permanent basis, sier hun.


Mange som kjører langs Vollsveien, har også lagt merke til at den store eika ved innkjøringen til Granfoss Næringspark nå. 
Dette er et tiltak Mustad Eiendom har gjort for å gjenskape suksessen fra treet på Schlägergården på Lilleaker. 


– Vi har fått veldig hyggelige tilbakemeldinger fra kontorkundene våre som synes dette er veldig hyggelig å bli møtt med om morgenen. Noen bedrifter har også tatt årets julekortbilde foran treet, sier Linda Dieseth som er teamleder for kundesenter i Mustad. Så langt i år er utviklingen på CC Vest over all forventning, og det som allerede nå er klart er at 2018 kommer til å bli et rekordår av helt nye dimensjoner. 


CC Vest ble bygget om fra fabrikkhall til kjøpesenter med åpning i 1989. Da kunne man friste med 21 butikker. I dag er det 90 – og senteret har vært gjennom ikke mindre enn fem utvidelser siden åpningen i 1989. Antall besøkende i 2017 var 2,3 millioner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...