ANNONSE
Annonse

Slår alle rekorder i år

Line Høst Brunsell, markedssjef og Linda Dieseth, teamleder kundesenter er begge svært fornøyd med utviklingen på CC Vest. Nå har de også lagt til rette for parkeringsplasser på Bærumssiden og har pyntet den store eika ved Granfos Næringspark. Den synes gidt også fra Oslo-siden hvor man i tillegg finner tilsvarende tre på Schlägergården på Lilleaker. Foto: Reidar Martinsen

Ingen omsetningstall for 2018 er ennå klare fra CC Vest kjøpesenter, men alt tyder på at det blir et rekordår. Og det hele topper seg selvsagt med julehandelen som har pågått i lang tid – og som når sin topp i de to dagene før julaften. Eier Mustad Eiendom har gjort klar flere parkeringsplasser.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.12.2018 kl 15:10

ANNONSE
Annonse

LILLEAKER: Over 20 prosent av kundene på CC Vest er fra Bærum øst og parkeringstilbudet nå i innspurten av julehandelen er et tilbud til de som vil ha litt kortere kjørevei til senteret. – Vi har hatt fått noen ønsker om et parkeringstilbud på Bærum-siden, det er tross alt bare 100 meter å gå til CC Vest derfra, sier Line Høst Brunsell, markedssjef i Mustad Eiendom. Dette tilbudet er i første omgang et lite prøveprosjekt i innspurten før jul, men vil kundene ha dette tilbudet skal de selvfølgelig få det også på permanent basis, sier hun.


Mange som kjører langs Vollsveien, har også lagt merke til at den store eika ved innkjøringen til Granfoss Næringspark nå. 
Dette er et tiltak Mustad Eiendom har gjort for å gjenskape suksessen fra treet på Schlägergården på Lilleaker. 


– Vi har fått veldig hyggelige tilbakemeldinger fra kontorkundene våre som synes dette er veldig hyggelig å bli møtt med om morgenen. Noen bedrifter har også tatt årets julekortbilde foran treet, sier Linda Dieseth som er teamleder for kundesenter i Mustad. Så langt i år er utviklingen på CC Vest over all forventning, og det som allerede nå er klart er at 2018 kommer til å bli et rekordår av helt nye dimensjoner. 


CC Vest ble bygget om fra fabrikkhall til kjøpesenter med åpning i 1989. Da kunne man friste med 21 butikker. I dag er det 90 – og senteret har vært gjennom ikke mindre enn fem utvidelser siden åpningen i 1989. Antall besøkende i 2017 var 2,3 millioner.

ANNONSE
Annonse