Akersposten

Skuffende høsttap for Dynamite Girls

Her skal Røas storscorer Synne Kinden Jensen sette straffen, som kun ble et lite plaster på såret hjemme på Røabanen mot et sterkt Klepp-lag Foto: Karoline Wilhelmine Holm

Et skudd i stangen var det nærmeste Røa kom scoring i første omgang. I stedet var det gjestene som startet å score.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.10.2019 kl 21:18

Dagens Røa-reporter: Karoline Wilhelmine Holm: «Jeg har vært fotballmedlem i Røa lenger enn jeg kan huske. Jeg har spilt fotball på samtlige av klubbens aldersbestemte jentelag og er nå keeper (og av og til utespiller) på Røa Fotball Elites J19-lag.»

I dagens kamp er det jærbuene fra Klepp som står på motsatt banehalvdel. Vårens oppgjør endte 1-0 til Klepp, og Røa er ute etter revansj.

Startelleveren for Røa i dag er: Kirvil Odden Sundsfjord, Frida Berg Lyshoel (72’ Anya de Coursy), Kamilla Aabel, Katrine Winnem Jørgensen (C), Justine Vanhaevermaet (72’ Synne Masdal), Vilde Birkeli, Vilde Fjelldal, Synne Sofie Kinden Jensen, Marita Iversen (64’ Birgitte Bjørlykhaug), Ragne Hagen Svastuen og Rebecka Wanvik Holum.

Klepp åpner kampen med høyt press, og det er trangt for Røa. Hjemmelaget bruker keeper mye og klarer gang på gang å spille seg ut bakfra. Den første halvtimen er det ikke så mye som skjer, men begge lag har et par fine halvsjanser.

Det er først i det 36. minutt at kampen virkelig eksploderer. Fjelldal snapper ballen fra Klepps forsvar og får en stor målsjanse. Justine Vanhaevermaet bryter utspillet fra keeper og er i en god vinkel for å skyte selv. Hun velger å legge igjen ballen til Synne Kinden Jensen som fyrer av et knallhardt skudd rett i stangen.

Deretter får Klepp en stor sjanse, fremdeles i det 36. minutt. De kommer alene gjennom med Kirvil som har en fantastisk redning. I den 40. minutt setter Klepp ballen i mål etter en litt (u)heldig retur ut i feltet, og lagene går til pause med stillingen 0-1.

Flere mål imot

Røa går ut i 2. omgang med høyt press, men i det 54. minutt blir Klepps australske landslagspiller, Tameka Butt, felt, og dommeren dømmer straffe. Den jamaicanske landslagsspilleren Havana Solaun scorer, og Klepp øker til 0-2. Røa fortsetter å komme til noen sjanser, men dessverre er det Klepp som plukker opp ballen i hjemmelagets forsvar og setter inn 0-3 i det 67. minutt, før de i det 74. minutt scorer igjen.

Dagens Røa-reporter: Karoline Wilhelmine Holm

Røa kommer til nye målsjanser, blant andre Vilde Fjelldal som prøver seg med et frekt hælspark, men keeper redder også dette.

Etter 81 minutter felles Rebecka Holum innenfor 16-meteren, og det blåses straffe til Røa. Synne Kinden Jensen setter ballen hardt til høyre for keeperen, som ikke har sjans til å redde den.

Dommeren blåser av, og kampen ender 1-4.

Etter en jevn 1. omgang viste Klepp i 2. omgang at de var det beste laget i dagens kamp. Etter denne litt skuffende forestillingen er jeg helt sikker på at Røa slår tilbake i de to neste, og siste, seriekampene.

Om en uke er det bortekamp mot Lyn, før Røa Dynamite Girls avslutter sesongen med folkefest på Røabanen 16. november. Kom og hei! Jentene fortjener flere tilskuere enn de 132 som møtte opp til dagens kamp.

Og til slutt vil jeg si at dere alle er velkomne til å se J19 kjempe om 2. plassen på tabellen når vi tar imot Høvik onsdag 23. oktober på Røabanen, i sesongens siste kamp. Kampstart 20.15!

Karoline Wilhelmine Holm

Kampfakta

Røabanen lørdag 19. oktober

Røa – Klepp 1-4 (0-1)

Kampens beste Røa-spiller: Kaptein Katrine Winnem Jørgensen

Kampens øyeblikk: Synne Sofie Kinden Jensen som scorer sitt 16. seriemål for sesongen og holder avstanden til nummer to på toppscorerlisten.

Tilskuere: 132

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...