Akersposten

Skøyteglade pensjonister trengs på Ullernbanen

HJELP PÅ ISEN: Ullern Idrettsforening vil rekruttere barn til å gå på skøyter og oppfordrer skøyteglade voksne til å hjelpe til på dagtid.

Har du tid og er glad i barn, vil Ullern Bandy ha kontakt med deg.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.10.2018 kl 09:08

ULLERN: Ullern Bandy ønsker at flest mulig barn og ungdommer i bydelen skal få opp interessen for å gå på skøyter. Derfor går klubben nå ut til skoler og barnehager som gis tilgang til gratis lån av skøyter og hjelm for at tilbudet skal være mest mulig inkluderende for alle.

I den sammenhengen ønsker Ullern Bandy kontakt med pensjonister som kunne ha lyst til å jobbe som frivillige publikumsverter et par timer i uken, mens skoleklasser er på besøk. Publikumsvertene må selv gå på skøyter og vil ha tilgang på varmt tøy og hjelm fra klubben.

- Det er hyggelig å kunne rekruttere flere barn til å gå på skøyter. Samtidig vil vi gjerne ha de eldre på isen igjen, som har vært glade i å gå på skøyter. Når barna er her, er det fint å ha noen som kan holde åpent i garderoben og sørge for litt varm drikke. Det viktigste er å være med å skape ro og hygge blant barna og kanskje hjelpe til å holde balansen og lære bort litt skøyteteknikk. Vi har ingen store forventninger, men trenger noen godt voksne med tid til å hjelpe oss på dagtid, sier sportslig leder i Ullern Bandy, Matti Myllykoski.

Han viser til at det normalt er god plass på isen på dagtid.

- Det er viktig å holde seg i form. Jeg ønsker flere pensjonister og andre velkomne til å bruke Ullernbanen. Her kan det bli et sosialt miljø for mange, som også kan ta seg en kopp kaffe sammen. Vi hjelper også til med å slipe skøyter, sier Mullykoski.

Du kan kontakte Matti Myllykoski på mobil: 922 57 009

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...