ANNONSE
Annonse
Akersposten

Skøyteglade pensjonister trengs på Ullernbanen

HJELP PÅ ISEN: Ullern Idrettsforening vil rekruttere barn til å gå på skøyter og oppfordrer skøyteglade voksne til å hjelpe til på dagtid.

Har du tid og er glad i barn, vil Ullern Bandy ha kontakt med deg.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 25.10.2018 kl 09:08

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

ULLERN: Ullern Bandy ønsker at flest mulig barn og ungdommer i bydelen skal få opp interessen for å gå på skøyter. Derfor går klubben nå ut til skoler og barnehager som gis tilgang til gratis lån av skøyter og hjelm for at tilbudet skal være mest mulig inkluderende for alle.

I den sammenhengen ønsker Ullern Bandy kontakt med pensjonister som kunne ha lyst til å jobbe som frivillige publikumsverter et par timer i uken, mens skoleklasser er på besøk. Publikumsvertene må selv gå på skøyter og vil ha tilgang på varmt tøy og hjelm fra klubben.

- Det er hyggelig å kunne rekruttere flere barn til å gå på skøyter. Samtidig vil vi gjerne ha de eldre på isen igjen, som har vært glade i å gå på skøyter. Når barna er her, er det fint å ha noen som kan holde åpent i garderoben og sørge for litt varm drikke. Det viktigste er å være med å skape ro og hygge blant barna og kanskje hjelpe til å holde balansen og lære bort litt skøyteteknikk. Vi har ingen store forventninger, men trenger noen godt voksne med tid til å hjelpe oss på dagtid, sier sportslig leder i Ullern Bandy, Matti Myllykoski.

Han viser til at det normalt er god plass på isen på dagtid.

- Det er viktig å holde seg i form. Jeg ønsker flere pensjonister og andre velkomne til å bruke Ullernbanen. Her kan det bli et sosialt miljø for mange, som også kan ta seg en kopp kaffe sammen. Vi hjelper også til med å slipe skøyter, sier Mullykoski.

Du kan kontakte Matti Myllykoski på mobil: 922 57 009