Akersposten

Skøyen kirke feirer 30 år med festgudstjeneste

FESTGUDSTJENESTE: Skøyen kirke feirer med festgudstjeneste denne søndagen. Foto: Vidar Bakken

Skøyen kirke blir 30 år. Selv om denne kirken ikke er et så gammelt hus, så trenger kirken oppgradering. Men førstkommende søndag er det først og fremst festgudstjeneste.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.01.2019 kl 23:00

SKØYEN: Skøyen kirke ble innviet 29. januar 1989.

- Vi feirer 30-årsjubileet med en stor festgudstjeneste søndag 27. januar. I 30 år har kirkehuset her skapt en ramme for fellesskap, himmel og håp for mennesker på Skøyen, i hverdag og fest, i glede og sorg. Det vil vi markere, sier sokneprest i Skøyen kirke, Ingeborg Sommer.

Det blir en fargerik og feststemt gudstjeneste for alle generasjoner, hvor barn, unge og voksne medvirker. Under gudstjenesten blir også årets konfirmanter tatt imot.

Barn fra familietirsdag, Ten sing- bandet, speideren, trompetist, forsangere og frivillige fra gudstjenesteteamene og menighetsrådet deltar sammen med menighetens stab. Prost Elisabet Yrwing Guthus og tidligere prest i Skøyen Paul Erik Wirgenes medvirker også.

- Et barn skal bæres til dåp og vi gleder oss til at årets konfirmanter presenteres. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe med stor kake. Her vil bydelsleder Carl Oscar Pedersen også si noen ord, sier Sommer, som også har en liten overraskelse på lur.

- Skøyen kirke har et flott klokkespill med 16 klokker. Søndag kan alle som er i nærheten av Skøyen kirke få høre bursdagsangen på en helt spesiell måte, sier Sommer, som også kan love andre arrangementer i jubileumsåret.

Skøyen kirke har fått nytt inngangsparti og en flott kafé, men kirken mangler midler til å ferdigstille uteområdene i jubileumsåret.

"I bursdagsgave ønsker menigheten seg pengegaver som kan være med å realisere det planlagte arbeidet med uteområdene. Du kan gi en gave på Vipps til "Skøyen kirke - prosjekt" #518734. Eller du kan melde deg som fast giver, og få skattefradrag for gaver over 500 kroner per år", skriver Skøyen kirke på sin facebook-side..

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...