Akersposten

SkjeriVEST!

Ari Behn-kunst på Bogstad Gård lørdag 9. og søndag 10. desember fra kl 12-16. Utstilling sammen med verker av Mikael Persbrandt og Bjarne Melgaard.

Har du tips til saken? Send tips!

Julegrantenning, fakkeltog, julemarked og konserter. Førjulen er over oss!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.12.2017 kl 15:42

Skjerivest er spalten for store og små arrangementer i bydelene Ullern og Vestre Aker i tiden som kommer.
Har du info om noe som kan passe å få med, send oss epost: tips@akersposten.no.

6. til 31. desember

Kl 18: Edvard Munchs Atelier på Ekeley, Jarlsborgveien 14

Åpningstider: Fredag, lørdag og søndag kl. 11 –16, t.o.m. 31. desember

Velkommen til Ekely og et møte mellom tidligere og nålevende Ekely-kunstnere. Vi har laget en minneutstilling med kunstnere som har gått siden år 2000 og som alle har bodd og arbeidet på Ekely.

Hvorfor minneutstilling? Vi vil vise at mange viktige og betydelige kunstnere har bodd og arbeidet på Ekely siden 50-tallet og frem til i dag. Samtidig ser vi at flere ikke har fått den plassen de fortjener - særlig de kvinnelige i kunsthistorien. Vi ønsker å synliggjøre dette.

Vi har også møter mellom billedkunst og musikk.

De utstilte kunstnere: RAGNHILD LANGMYR, ARNE BREIDVIK, ANNE RAKNES, ELSE HAGEN, EVA KOLLER ORUD, ADA MADSEN, NILS AAS, PER UNG, FRANS WIDERBERG, TERJE MOE, BÅRD BREIVIK, TOM SANDBERG, JON STRAND

Ansvarlige for utstillingen er: Kirsti Grotmol, Trine Lindheim og Lene Midling-Jenssen. Alle i Ekely borettslag for kunstnere

Torsdag 14. desember

Harpist Ellen Bødtker fra Lilleaker spiller i Ris kirke klokken 19, sammen med jentekoret Stas.

– Tanken bak denne førjulsturnéen er å bringe noe nytt og tidløst til julekonsert-tradisjonen i Norge. Veldig mange ønsker seg vakker harpemusikk til jul, og jeg vil gi dem melodiøs, stemningsfull musikk, som gir gjenklang av tradisjon i en travel førjulstid, sier Ellen Bødtker.

Fredag 15. desember

Harpist Ellen Bødtker fra Lilleaker spiller i Ullern kirke klokken 19, sammen med jentekoret Stas.

– Tanken bak denne førjulsturnéen er å bringe noe nytt og tidløst til julekonsert-tradisjonen i Norge. Veldig mange ønsker seg vakker harpemusikk til jul, og jeg vil gi dem melodiøs, stemningsfull musikk, som gir gjenklang av tradisjon i en travel førjulstid, sier Ellen Bødtker.

Mandag 18. desember

Kl. 19.00 i Ris kirke: Bydelens egen sangstjerne Benedicte Årving sammen med Marius Grønsdal, som mange denne høsten har sett i Les Miserables på Folketeateret, fiolinist Madeleine Ossum som nærmest ukentlig spiller på et eller annet tv-show og som etter nyttår skal turnere med A-ha og Ris kirkes allsidige og dyktige kantor, Terje Baugerød.

Denne gjengen har i flere år hatt meget godt besøkte julekonserter. Til denne konserten kan det lønne seg å forhåndsbestille billetter ved å sende epost til billetter@terjeb.no.

Benedicte og Terje har spilt inn flere sanger, blant annet Schuberts «Ave Maria» og Puccinis «O mio babbino caro». Disse er tilgjengelige på Spotify og alle andre digitale plattformer.

Onsdag 3. januar

Vinderen Helselag inviterer til Nyttårsfest onsdag 3. januar kl. 12:00 til 15:00 på Vinderen Seniorsenter.

Dørene åpnes kl. 11:30. Det blir bespisning og underholdning. Det er gratis.

Påmelding innen torsdag 21. desember kl. 12.00 til Vinderen Seniorsenter tlf. 22 13 96 02. Gi beskjed om du har behov for å bli hentet.
Velkommen!

PS! Har du info om noe som kan passe å få med, send oss epost: tips@akersposten.no.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...