ANNONSE
Annonse

SkjeriVEST!

Ari Behn-kunst på Bogstad Gård lørdag 9. og søndag 10. desember fra kl 12-16. Utstilling sammen med verker av Mikael Persbrandt og Bjarne Melgaard.

Har du tips til saken? Send tips!

Julegrantenning, fakkeltog, julemarked og konserter. Førjulen er over oss!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 13.12.2017 kl 15:42

Skjerivest er spalten for store og små arrangementer i bydelene Ullern og Vestre Aker i tiden som kommer.
Har du info om noe som kan passe å få med, send oss epost: tips@akersposten.no.

6. til 31. desember

Kl 18: Edvard Munchs Atelier på Ekeley, Jarlsborgveien 14

Åpningstider: Fredag, lørdag og søndag kl. 11 –16, t.o.m. 31. desember

Velkommen til Ekely og et møte mellom tidligere og nålevende Ekely-kunstnere. Vi har laget en minneutstilling med kunstnere som har gått siden år 2000 og som alle har bodd og arbeidet på Ekely.

Hvorfor minneutstilling? Vi vil vise at mange viktige og betydelige kunstnere har bodd og arbeidet på Ekely siden 50-tallet og frem til i dag. Samtidig ser vi at flere ikke har fått den plassen de fortjener - særlig de kvinnelige i kunsthistorien. Vi ønsker å synliggjøre dette.

Vi har også møter mellom billedkunst og musikk.

De utstilte kunstnere: RAGNHILD LANGMYR, ARNE BREIDVIK, ANNE RAKNES, ELSE HAGEN, EVA KOLLER ORUD, ADA MADSEN, NILS AAS, PER UNG, FRANS WIDERBERG, TERJE MOE, BÅRD BREIVIK, TOM SANDBERG, JON STRAND

Ansvarlige for utstillingen er: Kirsti Grotmol, Trine Lindheim og Lene Midling-Jenssen. Alle i Ekely borettslag for kunstnere

Torsdag 14. desember

Harpist Ellen Bødtker fra Lilleaker spiller i Ris kirke klokken 19, sammen med jentekoret Stas.

– Tanken bak denne førjulsturnéen er å bringe noe nytt og tidløst til julekonsert-tradisjonen i Norge. Veldig mange ønsker seg vakker harpemusikk til jul, og jeg vil gi dem melodiøs, stemningsfull musikk, som gir gjenklang av tradisjon i en travel førjulstid, sier Ellen Bødtker.

Fredag 15. desember

Harpist Ellen Bødtker fra Lilleaker spiller i Ullern kirke klokken 19, sammen med jentekoret Stas.

– Tanken bak denne førjulsturnéen er å bringe noe nytt og tidløst til julekonsert-tradisjonen i Norge. Veldig mange ønsker seg vakker harpemusikk til jul, og jeg vil gi dem melodiøs, stemningsfull musikk, som gir gjenklang av tradisjon i en travel førjulstid, sier Ellen Bødtker.

Mandag 18. desember

Kl. 19.00 i Ris kirke: Bydelens egen sangstjerne Benedicte Årving sammen med Marius Grønsdal, som mange denne høsten har sett i Les Miserables på Folketeateret, fiolinist Madeleine Ossum som nærmest ukentlig spiller på et eller annet tv-show og som etter nyttår skal turnere med A-ha og Ris kirkes allsidige og dyktige kantor, Terje Baugerød.

Denne gjengen har i flere år hatt meget godt besøkte julekonserter. Til denne konserten kan det lønne seg å forhåndsbestille billetter ved å sende epost til billetter@terjeb.no.

Benedicte og Terje har spilt inn flere sanger, blant annet Schuberts «Ave Maria» og Puccinis «O mio babbino caro». Disse er tilgjengelige på Spotify og alle andre digitale plattformer.

Onsdag 3. januar

Vinderen Helselag inviterer til Nyttårsfest onsdag 3. januar kl. 12:00 til 15:00 på Vinderen Seniorsenter.

Dørene åpnes kl. 11:30. Det blir bespisning og underholdning. Det er gratis.

Påmelding innen torsdag 21. desember kl. 12.00 til Vinderen Seniorsenter tlf. 22 13 96 02. Gi beskjed om du har behov for å bli hentet.
Velkommen!

PS! Har du info om noe som kan passe å få med, send oss epost: tips@akersposten.no.

ANNONSE
Annonse