Akersposten

Skikkelig ball(ong)stemning!

Gjenbruk er i vinden, og da mor til to syvendeklassinger på Vinderen skole så de store mengdene med flotte ballonger på CC Vest, fikk hun en idé.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 02.06.2021 kl 11:49

VINDEREN/LILLEAKER: – Det var to av mine døtre, som går i syvende klasse på Vinderen skole, og jeg som var på CC Vest. Jeg så de store ballongkreasjonene de hadde pyntet med i mai etter gjenåpningen, sier Stina Hjortsjö.

Hun henvendte seg i resepsjonen med et håp om at det var mulig å overta ballongene når de ikke lenger skulle brukes – og gjenbruke dem på skoleballet på Vinderen skole!

– Det er jo fint med tanke på både gjenbruk og kostnad. Og de var så positive på senterkontoret. Jeg fikk et veldig hyggelig svar, og da de tok ned ballongene, stå jeg klar med lastebil og sjåfør, sier hun.

Omtrent en tredel av ballongene de hadde brukt på kjøpesenteret, fikk plass i den store lastebilen, og så gikk ferden til Vinderen skole, der skoleballet denne uken er fordelt på tre kvelder, på grunn av pandemien.

– Jentene syntes det var litt flaut at jeg spurte, men på CC Vest syntes de jo bare at dette var kjempeartig.

– Og syvendeklassinger på ball likte også den ekstra pynten i ball-lokalet?

– Ja, det ble jo skikkelig ballstemning!

Hos CC Vest er det godt fornøyde med at ballongene kunne brukes mer.

– Vi er opptatt av gjenbruk og bærekraft og synes derfor det er ekstra hyggelig med slike henvendelser fra våre kunder, sier markedssjef Heidi Larsen. Hun legger til at ballongene er lagd av nedbrytbart materiale.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...