Akersposten

Sjekk hva som skjer med nærbutikken!

I Vækerøveien, rett ved krysset Kristian Auberts vei, har det vært matbutikk i en årrekke. Senere i høst skjer det endringer. Foto: Fredrik Eckhoff

Snart skjer det store endringer i den tradisjonsrike nærbutikken i Vækerøveien, like nedenfor Røa.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 27.08.2016 kl 11:24

RØA: Nærbutikken har vært der i mange tiår, tidligere kjent for blant annet for sitt utmerkede utvalg av kjøttvarer, de siste årene mest kjent for søndagsåpning.

Overtas av kjede

Nå har Akersposten.no fått bekreftet at det er butikkjeden Joker som overtar butikken, og det skal skje i oktober eller november. Dette opplyser kjededirektør i Joker, Kjell Arne Bjerklund.

Joker har i dag 464 butikker over hele landet, og var den kjeden med tredje størst vekst i fjor. Omsetningen i Joker-kjeden er anslått til å bli 6,1 milliarder kroner i 2016.

Hva kan så folket i Røa-området vente seg av den kommende Joker-butikken?

– De kan forvente en mer moderne, tidsmessig butikk, med et fresht look og ukentlige tilbud, sier Bjerklund til Akersposten.no.

Søndagsåpent?

– Det mange lurer på nå, er om den nye butikken planlegger å holde søndagsåpent…?

– Det er vi foreløpig usikre på. Vi driver og tegner akkurat og kan ikke si noe om det ennå, sier han.

Da får lokalbefolkningen leve i spenning litt lenger før Joker bestemmer seg for om det blir mathandling på søndag også etter at Joker overtar.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...