Akersposten

Sjekk den forvandlingen!

I gang med å forvandle en sliten og trist hjemmegarderobe på Røa. Foto: Skjermdump fra video

Da Røa-spillerne kom tilbake fra juleferie og skulle ta opp treningen igjen før sesongen, ble de overrasket.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 18.01.2018 kl 13:58

RØABANEN: Det har lenge vært et ønske og en drøm om å oppgradere garderoben til Røa Dynamite Girls. Da Toppserie-laget kom på trening etter juleferien, vanket det en overraskelse.

Saken fortsetter under bildet.

Røa-jentene får seg en overraskelse.

Fredrik Sæland og Sara Kalsnes har virkelig brukt tid og krefter for å realisere drømmen om ny garderobe. Først lagde de tegningene på hvordan den nye garderoben skulle se ut. Deretter sørget de for at den ble rehabilitert. Utfordringen var å få dette realisert uten at noen av jentene skulle få vite det.

Det skriver Røa Dynamite Girls på sine nettsider.

Her kan du se en videosnutt som viser hele forvandlingen

Det skriver de også at tiden til disposisjon var fra 21. desember til 3. januar. Første hinder kom allerede 22. desember., da en av spillerne måtte inn i garderoben for å hente skoene sine. Fredrik løste dette på en elegant måte og hemmeligheten forble hemmelig.

Med seg på veien har Fredrik og Sara fått stor hjelp fra familie og venner.

«Man gikk fra å føle at man var på et sykehus til å få et rom med klubbfølelse. Dette hadde vi ikke fått til uten et godt samarbeid med Byggmakker, Jernia Røa og Fotoknudsen og venner og familie.» skriver Røa på nettsidene sine.

Her kan du se en videosnutt som viser hele forvandlingen

Les også: Røa-legende legger opp

Går for 10 etasjer og lokk på Slemdal

Avslag på søskenprioritering ved barnehageopptak skaper full forvirring

Følg Akersposten på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...