Akersposten

Litt nedgang: Ullern og Vestre Aker på samme smittenivå

58 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Foto: Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Det er registrert 258 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 139 færre enn dagen før, men 37 flere enn på samme dag for ei uke siden.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2021 kl 10:25

OSLO: Det viser tallene fra Oslo kommune søndag morgen. Lørdag ble det registrert 397 tilfeller.
De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 306 smittede per dag i hovedstaden.

I bydelene Ullern og Vestre Aker er det siste døgn registrert kun ett tilfelle i hver av bydelene. Tilsvarende tall ett døgn tidligere var på hele 36 tilfeller tilsammen.

De siste 14 dager er 152 personer registrert smittet i Vestre Aker og 104 i Ullern. Det gir smittetall pr. 100.000 innbyggere på henholdsvis 299 og 300.

Smittetallene er fremdeles høyest i bydelen Stovner. Der ligger smittetrykket på 1.672 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, og det ble det registrert 27 nye smittede i bydelen siste døgn. De siste 14 dagene er det registrert 557 nye smittede.

Etter det følger bydelene Alna og Grorud, med henholdsvis 1.361 og 1.350 smittede per 100.000 innbyggere de siste 14 dagene.

I bydelen Nordstrand er smittetallene lavest. Der er smittetrykket på 276 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, og det ble det registrert sju nye smittede i bydelen siste døgn. De siste 14 dagene er det registrert 145 nye smittede.

Totalt er 25.683 Oslo-borgere registrert smittet siden mars i fjor.

(©NTB)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...