Akersposten

Siste frist for å tipse oss om medmennesker

Årets Medmenneske – et samarbeid mellom Akersposten.no og Møller Bil Oslo Vest

Vi har fått inn en rekke gode og interessante forslag til verdige kandidater til den store kåringen av Årets Medmenneske i Ullern og Vestre Aker 2016. Har du et siste forslag?

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 12.12.2016 kl 15:03

VESTRE AKER/ULLERN: Torsdag 15. desember setter vi sluttstrek for forslag, og da velger redaksjonen ut de nominerte, som vi kommer til å presentere på rad og rekke i romjulsdagene her på Akersposten.no. Når alle kandidatene er presentert, vil avstemmingen begynne, og det skjer i den første uken av januar.

Etter å ha oppfordret leserne til å sende inn gode forslag til kandidater, har vi fått mange mailer, og nå har du altså en siste mulighet til å få aktuelle navn opp på bordet. Vi leter altså etter personer som fortjener ekstra heder for sin innsats i lokalmiljøet sitt i vår del av byen. Hvem har ofret sin tid og sine krefter på folk rundt seg?

Send ditt tips til tips@akersposten.no og merk mailen med Årets Medmenneske innen torsdag 15. desember. Kanskje blir din kandidat en av de nominerte!

Årets Medmenneske er et samarbeid mellom Akersposten.no og Møller Bil Oslo Vest, som gir 10.000 kroner til vinneren, som igjen skal finne et godt, lokalt formål å bruke pengene på.

Så vri hjernen din litt ekstra nå, kom med forslag til tips@akersposten.no!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...