Akersposten

Sendte ut høstprogram med flere feil

Fra programmet for de to seniorsentrene i Bydel Ullern.

Det er kommet noen feil i høstprogrammet for de to seniorsentrene i Bydel Ullern, både når det gjelder telefonnumre og adresser.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 12.08.2019 kl 09:28

BYDEL ULLERN: Skøyen aktivitetssenter holder til i Skøyen terrasse 1 og Ullern kultursenter i Sponhoggveien 2 på Lilleaker.

– Vi er blitt gjort oppmerksomme på at det er noen feil i programmet som er sendt ut til alle innbyggere over 60 år i Bydel Ullern. Det er beklagelig, sier Runa Granlund, daglig leder ved Ullern kultursenter.

Skal du klippe håret?

Det har blant annet ført til at enkelte ikke har fått bestilt frisørtime, mens en annen av frisørene har fått mange feilringinger til seg.

Frisøren på Skøyen aktivitetssenter heter Irina og har mobilnummer 905 39 952.

Frisør Anne på Ullern kultursenter har mobilnummer 472 52 064. Jørgen, på samme sted, har mobilnummer 905 69 226.

Sjekke synet?

Vil du sjekke synet kan du gjøre det på Skøyen aktivitetssenter tirsdag 15. oktober. Ring 911 79 421 og bestill time.

Kanskje passer det bedre å ta turen til Ullern kultursenter torsdag 24. oktober. Da ringer du følgende nummer 905 56 623 og bestiller time.

Begge steder vil en møte optiker Hans Petter Beldring.

I tillegg til å få testet synet og målt tykket, vil en også få veiledning med tanke på ulike synshjelpemidler.

På nett

Er du blant dem, som liker å ta kontakt eller holde deg oppdatert via nettet, så er dette de riktige adressene:

E-post til Skøyen aktivitetssenter: aktivitetssenter@bun.oslo.kommune.no, eller gå inn på hjemmesiden www.oslo.kommune.no/skoyen-aktivitetssenter

Trives du med facebook, gå inn her.

E-post til Ullern kultursenter: kultursenter@bun.oslo.kommune.no eller gå inn på hjemmesiden.

Trives du med facebook, gå inn her.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...