Akersposten

Send oss bilder av dyr og natur!

SNACKS: Onsdag møtte Finn Omholt-Jensen på denne flokken med rådyr i Vesteråsveien, der de koste seg med å tygge i seg prydbusker. Foto: Finn Omholt-Jensen

Kan det bli du som stikker av som vinner av Akerspostens store natur- og dyrefotokonkurranse? Vi oppfordrer deg til å ha kameraet eller mobilen klar, og naturligvis sende oss bidraget! Knips i vei.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 15.03.2016 kl 09:05

MARKA/OSLO VEST: Mange av oss har Nordmarka som nærmeste nabo, eller vi benytter titt og ofte sjansen til å bruke marka til skiturer, sykling, turer og annen atspredelse.

Spiste prydbusker på Ullerntoppen

Noen ganger kommer vi over uventede undere, sjeldne dyr, spesielt vakre eller spesielle naturfenomener eller rett og slett helt vanlig natur som tar oss med storm.

NYSGJERRIG: Dette rådyret var ekstra interessert i hva Finn Omholt-Jensen drev på med. Foto: Finn Omholt-Jensen

Andre ganger kommer naturen til oss, slik det skjedde for en av Akerspostens lesere, Finn Omholt Jensen onsdag denne uken. Og det var ikke akkurat i marka, men derimot midt på Ullerntoppen, i Vesteråsveien.

– Jeg traff på en flokk med fem rådyr på vei hjem fra jobb. De koste seg med prydbuskene i en villahage i Vesteråsveien, skriver Omholt Jensen i en epost til oss, der han legger ved to fine bilder av rådyrflokken på tur.

Stor konkurranse!

Vi takker Omholt Jensen for bidraget og oppforidrer samtidig deg som leser til å sende oss bilder eller videosnutter hvis du kommer over spesielle, artige, vakre ting, dyr, fenomener i vårt lokalområde, som altså innbefatter Nordmarka. Eneste vi trenger, er din tillatelse til å bruke det fritt i vår avis. Det betyr altså gratis.

Når året nærmer seg slutten, kommer vil til å kåre det beste naturbidraget, og vinneren får en premie, og kanskje det til og med blir et lite intervju her i Akersposten! Hvem vet...

Foreløpig fastslår vi at Omholt Jensen på Ullerntoppen ligger best an, ettersom han har sendte det hittil eneste bidraget. Vi du ta opp konkurransen, og se bildene dine på Akersposten.no, send oss det til tips@akersposten.no.

Flere nyheter på Akersposten.no:

Lanserer idé om egen pil til høyre i Smestadkrysset

Raser mot VM i skiskyting

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...