Akersposten

Se de beste vinterbildene!

Fotokonkurransen i Akersposten har fristet mange til å sende inn sine blinkskudd. Juryen har trukket ut fire bilder, som de liker spesielt godt, men det er mange gode bilder ellers også! Nå nærmer det seg ny frist, denne gang for bilder tatt i mars. Send inn!

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 31.03.2017 kl 10:09

VESTRE AKER: Fotokonkurransen arrangeres som et samarbeid mellom Akersposten, Forum for frivillighet i Vestre Aker og Videoverkstedet. Bildene skal være fra Bydel Vestre Aker, men vi har fått inn noen bidrag fra Bydel Ullern også, uten at vi blir gretne av den grunn!

Av de 23 bildene vi fikk inn, har juryen plukket ut fem bilder. Disse, og kanskje flere, blir stilt ut i mai.

Se alle bildene her!

Det samme gjør vi for bildene fra mars, og her begynner du å få dårlig tid til å sende inn ditt – eller dine – bidrag! Fristen er lørdag 1. april.

Temaer og frister

Vi har delt fotokonkurransen inn i tre perioder, med hvert sitt tema:

Foto: Anne Boe Gelius

Februar (frist: 1. mars): Folk og vinterstemning. Denne er nå ferdig.
Mars (frist: 1. april): Herlige øyeblikk i Vestre Aker
April (frist 1. mai): Vårstemning i Vestre Aker

Når det gjelder temaene, meldes det fra juryen at den vil være ganske grei i forhold til tolkningen av temaet. Det viktigste er å få gode bilder fra Vestre Aker frem i lyset!

Deltakerne må være klar over at bildene vil bli lagt ut på Akersposten.no, og at det naturligvis er en mulighet for at de blir med i den store finalen til slutt, der Akerspostens lesere altså er med på å stemme frem de tre beste bidragene.

Juryen består av:
Vidar Bakken, redaksjonssjef i Akersposten
Tore Volden, daglig leder, Videoverkstedet
Anne Bjørnebye Vik, leder Røa Vel og styremedlem i Forum for Frivillighet i Vestre Aker

Kos dere med bildene, og kanskje du vil være med i neste runde? Du får sjekke bildene dine og sende inn! Det kan vanke premie også.

Om fotokonkurransen:

Det er Røa Vels leder Anne Bjørnebye Vik, som også er styremedlem i Forum for frivillighet i Bydel Vestre Aker, som er initiativtaker til fotokonkurransen, som altså går helt til festivalen lørdag 13. mai. Konkurransen er delt i tre perioder, februar, mars og april. Juryen vil i hver periode velge ut fem bilder som går videre til den store finalen.

Bogstadvannet. Foto: Cecilie Graver

Når 15 finalister er klare i begynnelsen av mai, skal de tre beste bildene kåres, og da har juryen og Akerspostens lesere akkurat like stor påvirkningskraft. Akersposten vil da sette opp en avstemming på avisens sider. På lørdag 13. mai vil man kunne se alle de 15 finalistene, og ikke minst få se hvilke bilder som havnet på pallen, utstilt i menighetshuset på Røa. Ettersom Røa torg da er blitt byggeplass, er festivalen lagt til området ved Røa kirke.

Som under vårfestivalen på Røa i 2016, vil det som kan krype og gå av lokale lag og foreninger i Bydel Vestre Aker, være representert på festivaldagen. Det er også lagt opp til underholdning og annen moro.

Send inn bilder fra mars til post@akersposten.no. Merk eposten med Fotokonkurranse.

Voksen skolegård. Foto: Eva Thjømøe

Noe av den andre moroa, er altså den store fotokonkurransen. De tre fotografene som til slutt havner på topp 3, vil få fine premier, blant annet fra Videoverkstedet på Røa. Førstepremien er et gavekort på hele 5.000 kroner fra firmaet som blant annet hjelper deg med å digitalisere gamle filmer og bilder. Kanskje sitter du på noen gamle VHS-kassetter med uvurderlig materiale fra 70- eller 80-tallet, som du har lyst til å få over på en harddisk? Slikt kan Videoverkstedet hjelpe deg med.

– Vi vil veldig gjerne få vist frem gode bilder fra bydelen vår, bilder som viser folk, natur, bygninger og stemninger, sier initiativtaker Anne Bjørnebye Vik.

Bogstadvannet. Foto: Einar Bog

Se alle bildene her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...