Akersposten
Annonse: Matkomfort

Ny matkasse i Oslo:

Sausen lager vi fra bunnen av for deg

– Da jeg, som er kokk, trengte hjelp med å lage mat i hverdagen, tenkte jeg at andre også kunne ha behov for det, sier Henrik Isaksson. Dermed var Matkomfort født – matkassen for deg som ønsker kvalitet, inspirasjon og variasjon. Rett og slett god mat.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 01.06.2016 kl 14:56

I Stockholm har Matkomfort levert matkasser siden 2008. Nå har kokk og gründer Henrik Isaksson tatt med seg hele familien og konseptet og flyttet til Oslo. Han har stor tro på at Matkomfort vil treffe en nisje her hos oss.

– Hvorfor?

– Fordi jeg tror Oslo-folk vil ha god mat, som er enkel å lage og som er noe annet enn det man finner i andre matkasser og vanlige butikker, sier Henrik.

Til leserne på Akersposten.no har Matkomfort dessuten et eget kampanjetilbud: 100 kroner avslag på de fire første leveringene. Oppgi koden "Aker" når du bestiller, så får du kampanjepris. Her kan du bestille!

Den ekte sausen

Riktige og gode råvarer er viktig for Matkomfort. Men det aller viktigste er sausen.

– At sausen er det aller beste med maten vår, er en tilbakemelding vi setter pris på. For sausen er jo det eneste vi selv lager fra bunnen av. Det andre får man med på kjøpet, sier han og forklarer:

– Man må gjerne være litt interessert i mat, sette pris på god mat og kjenne forskjellen på hjemmelagd saus og fabrikksaus. Da er Matkomforts matkasse helt riktig, sier Henrik.

Premium matkasse fra Matkomfort.


Kokken snakker entusiastisk om hvordan en god saus forvandler en middag fra god til utsøkt.

– Det er viktig å gjøre dette riktig, gjerne slik man gjorde det før når man lagde en god saus. Skal man bruke buljong, koker man for eksempel en hønsebuljong først, sier han. – Og står det hvitløk på boksen, er det fersk hvitløk. Står det timian, er det fersk timian. Dette gjør det hele litt dyrere, men ikke veldig. Smaken derimot, er mye bedre!

– Kvaliteten er aller viktigst for oss. Våre kokker lager sausen uke for uke i vårt eget kjøkken. Dette er ferskvare, sier Henrik.

Fokus på miljø og lite svinn

Sausene er altså fundamentet i Matkomforts konsept. Resten av maten i kassene, kjøtt, fisk, grønnsaker og annet, er mer eller mindre kortreist mat fra østlandsområdet. For å gi et eksempel på kvaliteten, forteller Henrik at alt storfe og svin leveres fra Strøm-Larsen, og da skulle oppgaven være i de beste hender.

Planlegging er viktig når Matkomfort går løs på en ny uke.


– I Stockholm forbereder vi 18.000 porsjoner hver uke, og det skjer nesten helt uten svinn. Det er noe vi jobber veldig mye med. Her er det nøye planlegging! Vi kaster omtrent ingenting, sier han.

– Og når maten når kunden, har de det de behøver, i riktige porsjoner. Da slipper man å sløse med god mat.

Henriks store mål er å gi kundene varierte, sunne og gode smaksopplevelser, hjelp i hverdagen og mindre grunn til å ty til kjappe og usunne løsninger.

Kampanjetilbud:

Til leserne på Akersposten.no har Matkomfort dessuten et eget kampanjetilbud: 100 kroner avslag på de fire første leveringene. Oppgi koden "Aker" når du bestiller, så får du kampanjepris. Her kan du bestille!

Se Henriks mattips i faktaboksen på denne siden!

Slik fungerer Matkomfort:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...