Akersposten

Satser nytt i landemerke på Vinderen

Det kjente huset i Slemdalsveien får liv igjen i første etasje. Foto: Akersposten

– Her satser vi på at folk skal komme og spise, i tillegg til take away, sier Anne Lene Romano. Lørdag 1. september åpner Vinderens nye kjøkken dørene.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

VINDEREN: I den gamle, ærverdige Apotekergården i Slemdalsveien ved Vinderen-krysset, jobbes det intenst de siste dagene før åpning lørdag.

– Vi ønsker at det skal være et hyggelig spisested for folket på Vinderen. Vi satser på asiatisk tapas, med sushi og varmmat, sier driftssjefen, Anne Lene Romano, som selv er utdannet kokk.

Merkantilbygg satser

Det er Merkantilbygg som eier dette velkjente landemerket på Vinderen, som tidligere har huset blant annet apotek, kaffebar og kafé. Nå er det Merkantilbygg selv som står bak satsingen når de lørdag klokken 14 åpner Vinderen Sushi & Asian Dining.

– Vi har stor tro på at dette kan bli en suksess. Sushi og asian dining er i skuddet om dagen, og med en intim, flott restaurant på Vinderen, samt alle som bestiller take away og catering til store selskaper, tror vi dette kan bli en suksess, sier salgs- og markedsdirektør i Merkantilbygg, Tom Myrseth, til Akersposten.

Kjører også

Driftssjef Romano forteller at restaurantens daglige leder, Håvard Hamar, er sommelier, så vinekspertisen skal det ikke skorte på.

– Her satser vi på at folk skal komme og spise, i tillegg til take away. Vi kommer også til å kjøre ut mat gjennom Foodora, sier Romano. Åpningstidene blir enkle å huske: Hver dag fra klokken 14 til 22. Kjøkkenet stenger klokken 21.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...