Akersposten

Så glatt var det i veien at de klarte ikke å la være!

Denne vinteren bare fortsetter å gi. Etter flere dager med speilglatte forhold i veien, valgte Røa-beboeren å sjekke om isen kunne brukes til noe nyttig.

Akersposten
Akersposten Media

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2018 kl 10:08

RØA: – Veldig bra. Litt ruglete, men fine forhold, sier Mikael Abrahamsson, etter at han var en tur på skøyter lørdag.

Vanligvis må han til Bogstad kunstisbane for nyte isen, men de siste dagene har det bare blitt glattere og glattere rett utenfor døren i Myrhaugen på Røa. Til tross for at isen etablerte seg tidlig i uken, er det ikke antydning til grus eller strøing. Da ble det til slutt for fristende til at han klarte å la være. Han og sønnen Didrik snørte på seg skøytene og lot det stå til.

Det viste seg å være veldig moro. Isen i veien var mer enn god nok for å få skikkelig fart. Naboen Guro Melum filmet dem i aksjon.

PS! Til info: Undertegnede bor også i strøket og kan bekrefte at det har vært strålende forhold for skøytegåing i flere dager.

PS2: Akersposten beklager at videoformaet er blitt feil i avspillingen. Men man får likevel et godt inntrykk av moroen i veien... Vi jobber med å utbedre feilen, slik at snutten blir avspilt i riktig format.

LES OGSÅ: Gerd brakk begge armene på glattisen – rett utenfor sykehjemmet

Følg Akersposten.no på Facebook

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...